Google Analytics certificering voor alle AdWords consultants

HomeBerichtenGoogle Analytics certificering voor alle AdWords consultants
Geplaatst 2 november 2012 - Geschreven door: Ewoud Assen

Een AdWords consultant bij een online marketingbureau word je niet zomaar. Een volledige opleiding binnen deze dynamische markt moet voltooid worden en die voltooiing wordt beklonken met een officieel AdWords certificaat nadat het examen met goed gevolg afgelegd is. Er is onderscheid te maken tussen het AdWords Fundamental Exam en het Search Advertising Advanced Exam. De laatste kan alleen worden behaald als de kennis over AdWords en de systemen optimaal is. Voor u als klant lijkt het ons een geruststellende gedachte dat iedere consultant deze papieren in zijn of haar zak heeft!

Google Analytics accreditatie AdWords consultants

Naast de papieren om als AdWords consultant aan de slag te mogen willen we bij SDIM graag meer doen dan een gemiddeld online marketingbureau. Om onze dienstverlening nog beter te maken zijn alle AdWords consultants de laatste maanden bezig geweest om met goed gevolg het Google Analytics examen af te leggen. Het resultaat mag er zijn, want met trots kunnen we melden dat iedereen bij SDIM een officieel Google Analytics cetificaat heeft bemachtigd!

Wat betekent dit voor u?

Heel simpel: nog betere dienstverlening! Naast alle ins en out om te adverteren in zoekmachines is iedere consultant in staat om op zeer professionele wijze analyses te maken van de prestaties van uw website. En dan hebben we het niet alleen over de prestaties van de AdWords campagne, maar over het totale verkeer op uw website. Mocht u zich afvragen hoe het precies zit met de kwaliteit van uw bezoeker kunt u te allen tijde terecht bij uw vaste aanspreekpunt. We denken graag met u mee en zijn altijd bereid om te sparren.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.