Friends of Search 2019 staat voor de deur

HomeBerichtenFriends of Search 2019 staat voor de deur
Geplaatst 4 februari 2019 - Geschreven door: Pieter Borst

Aanstaande woensdag is het zover. Dan vindt de zesde editie van Friends of Search plaats. Friends of Search (FoS) is in de loop der jaren uitgegroeid tot het belangrijkste evenement voor online marketeers en search specialisten in de Benelux en daar buiten. SDIM is als trotse hoofdsponsor uiteraard van de partij.

Wat kunnen we dit jaar verwachten? Het is bijna vanzelfsprekend maar ook dit jaar zijn de organisatoren er weer in geslaagd om een zeer gevarieerde en interessante line up met internationale allure neer te zetten. James Whittaker, vorig jaar uitgeroepen tot beste spreker bijt het spits af met een keynote over Artificial Intelligence. Gevolgd door een breed arsenaal aan toonaangevende internationale en nationale sprekers van onder andere Google (o.a. Lee Boonstra, Martin Splitt) en Microsoft (Jason Miller, Christi Olson). Kijk hier voor het volledige programma. Traditioneel wordt de dag afgesloten met een gezellige borrel.

SDIM op Friends of Search

Als mede-oprichter DDMA Commissie Search is SDIM vanaf het begin betrokken geweest bij de organisatie van FoS. Vanzelfsprekend is SDIM dus ruim vertegenwoordigd. Voor SDIM relaties geldt een speciale korting van 20% op kaarten. Deze kunt u via deze link bestellen. Ga naar tickets en vul bij ticket regular of ticket DDMA/IAB member 1 in. Mocht u er niet bij kunnen zijn maar graag op de hoogte willen blijven, houd dan de SDIM social media kanalen in de gaten. De belangrijkste nieuwtjes en takeaways komen daar voorbij. Een uitgebreid verslag volgt bovendien later via dit blog en onze nieuwsbrief.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.