Bol.com zakelijk verkopen

Bol.com biedt webshops de mogelijkheid producten ook via Bol.com te verkopen. U heeft een “Bol.com zakelijk verkoper” account nodig. Bol.com vraagt tot 15% van uw omzet als vergoeding. Producten kunnen handmatig worden ingevoerd, of geheel geautomatiseerd via een feed. Daarnaast is het sinds 2017 ook mogelijk om uw producten via Bol.com Sponsored Products extra onder de aandacht te brengen d.m.v. een CPC-model.

Ook biedt Bol.com mogelijkheden om in de vorm van banners te adverteren op het platform, waarbij je eventueel gebruik kunt maken van de zogenaamde ‘audience extension’ waarbij Bol.com haar data over bezoekers inzet om jouw doelgroep te bereiken.

Webshop productdatase koppeling

Handmatig uploaden is arbeidsintentief en foutgevoelig. Dat kan veel handiger door uw producten éénmalig te exporteren/importeren, of door de webshop productdatabase volledig te koppelen.  Dat klinkt ingewikkeld, maar met de juiste kennis is dat goed te doen en helemaal niet duur.

Waarom koppelen

  • U bespaart tijd
  • Nieuwe Producten worden automatisch ingevoerd
  • Voorraadbeheer gaat automatisch
  • Altijd de juiste prijzen
  • Altijd de juiste productspecificaties
  • Betere vindbaarheid op Bol.com
  • Meer verkoop

Wat levert SDIM

Bol.com heeft specifieke vereisten aan de feed die voor de koppeling wordt gebruikt. Gebruikt u al een feed voor Beslist, of Google Shopping? Dan hoeft u geen aparte feed meer te laten maken voor Bol.com. SDIM regelt alles voor u tegen een fractie van de kosten. Nog geen feed? Ook geen probleem! SDIM helpt met het aanmaken van een feed die optimaal uw producten op Bol.com weergeeft en regelt de koppeling van uw voorraadsysteem (order processing).

Vragen over Bol.com feedmanagement?

Jan Dirkzwager

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.