LinkedIn training

LinkedIn uitbesteden

Het uitbesteden van LinkedIn-marketing stelt je in staat om optimaal gebruik te maken van het platform, je online aanwezigheid te versterken en je zakelijke doelen te bereiken. Het kan een waardevolle investering zijn voor bedrijven die willen profiteren van de mogelijkheden van LinkedIn, maar niet over de interne expertise en middelen beschikken.

Waarom SDIM

 • Top 3 Emerce 100
 • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
 • Data-driven & resultaatgericht
 • Heldere taal, no nonsense
 • Loyale partner voor de lange termijn
 • Transparante pricing
 • Hoog kennisniveau
HomeDienstenSocial mediaLinkedIn marketingLinkedIn trainingLinkedIn uitbesteden

LinkedIn uitbesteden

Het uitbesteden van je LinkedIn-account kan veel voordelen bieden voor jouw bedrijf, met name als je niet de tijd of de expertise hebt om je LinkedIn-profiel optimaal te benutten. Door jouw LinkedIn-activiteiten uit te besteden, profiteer je van de kennis en ervaring van de specialisten die echte experts zijn in LinkedIn-marketing.

Waarom LinkedIn uitbesteden?

Uitbesteden van LinkedIn-marketing is een manier om de toegang tot nieuwe klanten te verbeteren en om tijd beter te benutten. Door LinkedIn-marketing uit te besteden, profiteer je onder meer van:

 • Expertise: Het uitbesteden van LinkedIn aan SDIM stelt je in staat om toegang te krijgen tot expertise van professionals die gespecialiseerd zijn in het beheren en optimaliseren van LinkedIn-accounts. Onze specialisten hebben kennis van de nieuwste LinkedIn-functies en -trends en helpen jouw aanwezigheid op het platform te maximaliseren. Dit zorgt ervoor dat je altijd een stapje verder bent dan je concurrenten op het gebied van aanwezigheid en het inzetten van de nieuwe Linkedin-functies.
 • Tijdsbesparing: LinkedIn bijhouden kan tijdrovend zijn, vooral als je een bedrijf runt of een drukke carrière hebt. Door het uitbesteden van jouw LinkedIn-account aan SDIM kun je je concentreren op andere belangrijke taken, terwijl een specialist de dagelijkse activiteiten op het platform afhandelt.
 • Consistentie: Een van de belangrijkste voordelen van het uitbesteden van LinkedIn is dat het zorgt voor consistentie in jouw aanwezigheid op het platform. Dit is belangrijk omdat een regelmatige en consistente aanwezigheid op LinkedIn het merk en de reputatie kan versterken.
 • Resultaten: Door het uitbesteden van LinkedIn aan een specialist  boek je sneller resultaten. Een LinkedIn-specialist kan je helpen jouw bereik en betrokkenheid te vergroten, waardoor je meer leads en nieuwe zakelijke kansen kunt genereren. Daarnaast worden verschillende A/B campagnes opgezet om de rendabiliteit te vergroten.

Wat houdt LinkedIn uitbesteden in?

LinkedIn uitbesteden houdt in dat je de marketing, contentcreatie en strategieën van je LinkedIn-account uitbesteedt aan een externe consultant. Deze persoon helpt je bij alles wat komt kijken op het zakelijke platform. 

Afhankelijk van jouw specifieke behoeften kan dit verschillende taken omvatten, zoals:

 • Profieloptimalisatie: Het optimaliseren van je LinkedIn-profiel om ervoor te zorgen dat het professioneel is en dat het de juiste boodschap overbrengt naar jouw doelgroep.
 • Contentcreatie: Het creëren van waardevolle inhoud voor jouw LinkedIn-pagina, zoals artikelen, posts, en updates om jouw publiek te engageren en te informeren.
 • Analyse en rapportage: Het monitoren en rapporteren van de prestaties van je LinkedIn-account om te bepalen wat werkt en wat niet, en om je strategie, waar nodig, bij te stellen.
 • Adverteren: Het creëren en beheren van betaalde LinkedIn-advertenties om je publiek te bereiken en te targeten.

Het is belangrijk om vooraf te bepalen wat jouw specifieke doelen en behoeften zijn voor jouw bedrijf. Heb je moeite met het concreet in kaart brengen van je doelen? Onze specialisten helpen je hier graag bij.

Waarom LinkedIn uitbesteden aan SDIM?

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om je LinkedIn-account uit te besteden aan SDIM:

Ervaring en expertise: SDIM heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing en is gespecialiseerd in social media marketing, waaronder LinkedIn. SDIM beschikt over een team van specialisten met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van LinkedIn-marketing.

Maatwerk: SDIM biedt op maat gemaakte oplossingen die zijn aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu je LinkedIn-profiel wilt optimaliseren, je netwerk wilt uitbreiden, content wilt creëren of advertenties wilt plaatsen, SDIM biedt hierin alle mogelijkheden.

Resultaatgericht: SDIM is gericht op het behalen van meetbare resultaten voor zijn klanten. Het team van SDIM houdt de prestaties van jouw LinkedIn-account nauwlettend in de gaten en past de strategie aan om ervoor te zorgen dat de doelen worden bereikt.

Transparantie: SDIM is transparant over de werkzaamheden die worden uitgevoerd en de kosten die daarmee gepaard gaan. Je ontvangt regelmatige rapportages met gedetailleerde informatie over de prestaties van jouw LinkedIn-account.

Klantgericht: SDIM hecht veel waarde aan klanttevredenheid en streeft ernaar om een langdurige relatie op te bouwen met zijn klanten. Het team van SDIM is toegewijd om je te helpen jouw LinkedIn-marketingdoelen te bereiken.

Kortom, SDIM biedt een breed scala aan op maat gemaakte LinkedIn-marketingdiensten, met een resultaatgerichte en transparante aanpak en een focus op klanttevredenheid.


Vragen over LinkedIn uitbesteden?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op