SEO trainingen

SEO expert training

Een cursus SEO is een goed begin van de lange leerweg die een SEO-expert moet bewandelen. SEO laat zichzelf moeilijk vangen in één cursus. Toch kan het u een heel stuk op weg helpen om beter te worden in SEO. Bent u al wat onderlegd, dan kunt u kiezen voor de advanced training. Als dat nog niet genoeg is en u helemaal de diepte in wilt, neem dan deel aan deze SEO expert training.

Waarom SDIM

 • Google reviews: 4,9 uit 5 *****
 • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
 • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
 • 20 jaar online marketing ervaring
 • Altijd het snelst met de nieuwste ontwikkelingen

Expert worden in SEOCursus SEO van SDIM

SEO echt goed leren kan jaren duren. U weet misschien op den duur af van indrukwekkende strategieën zoals de Skyscraper, het inzetten van log file analyzers voor crawlbudget optimalisatie of het schrijven van op maat gemaakte JSON LD structured data. Toepassen is een tweede. Aanbevelen aan een bedrijf en dan opvolgen net zo lang tot het in de praktijk is gebracht, dat is consultancy. Kunt u dat laatste? Solliciteer dan meteen even…

Met onze SEO expert training cursus voor leert u over deze strategieën en de uitvoering daarvan. SEO-inspanningen meten aan de hand van de juiste KPI’s en metrics staat hoog op de agenda tijdens deze cursus SEO.

De SEO-cursus voor gevorderden is 100% op maat gemaakt. We kunnen hier nog niet opsommen wat u zult leren. U gaat namelijk een op een met onze meest senior SEO-expert om tafel om al uw vragen door te nemen.

Vragen die passen bij deze SEO-curus

 • Ik heb 6 miljoen contentpagina’s online staan: moeten we content gaan snoeien (pruning) om het crawlbudget te optimaliseren?
 • Onze site heeft veel functionaliteit nodig waar we libraries als Node en React voor moeten gebruiken. Hoe optimaliseren we dit?
 • Hoe halen we het uiterste uit onze honderd duizenden user generated content assets?
 • Hoe stellen we onze headless Magento 2 servers in voor snelheid?
 • We gaan binnenkort live met onze nieuwe site in zes talen op zes country top level domains. Hoe cross linken we de hreflangs goed zodat we geen straf krijgen voor duplicate content?

Google SEO-training

Googlen is niet voor niets een werkwoord. We Altavista’ en niet (weet u nog). Wanneer u Googled vindt u wat u zoekt. Zo is deze zoekmachine groot geworden, door altijd resultaat te leveren. Inmiddels kunnen vele andere zoekmachines dit ook.

Toch komt een cursus SEO praktisch gezien overeen met een “Google SEO-training”.

 1. Google loopt jaren vooruit op de concurrentie
 2. Google heeft heldere richtlijnen die we kunnen interpreteren
 3. Google heeft ruim 90% van het marktaandeel. Genoeg gezegd?

Wat u leert tijdens de Google SEO-training is direct toepasbaar op alle grote zoekmachines. Optimaliseren voor andere zoekmachines gaat volgens dezelfde procedures. Al kunt u bijvoorbeeld bij het Chinese Baidu nog steeds gebruik van meta keywords. Dit zal voor velen van u, niet relevant zijn. (maar in het geval dat het wel zo is, helpen we u natuurlijk graag met uw Baidu optimalisatie).

SEO expert training bij SDIM

Een SEO-expert worden kan jaren duren. Een paar voorbeelden van sub-disciplines:

 • Penalty removal;
 • Structured data;
 • Crawl budget optimalisatie;
 • SEO voor redacties / nieuws;
 • E-commerce SEO.

Tijdens deze SEO-cursus kan er gekozen worden voor een of meerdere van deze subdisciplines. U krijgt dan een basis uitleg en genoeg input om uw studie zelfstandig voor te zetten.

Tijdens de SEO-expert sessie zit u aan tafel met onze meest senior SEO-consultant en tevens SEO-manager bij SDIM. Sessies worden voorbereid in overleg met het tienkoppige SEO-team waaronder een paar copywriting trainers, een JavaScript expert en een structured data kampioen.

Neem vrijblijvend contact op om te informeren over de mogelijkheden.

Gaat deze training een paar stappen te ver? Bekijk dan een van onze andere SEO-trainingen.


Vragen over SEO expert training?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op