Google Ads campagnes

Een Google account aanmaken – bekende problemen

HomeHelpcentrumGoogle Ads campagnesEen Google account aanmaken – bekende problemen

Om gebruik te kunnen maken van Google diensten zoals (Google Ads, Youtube, Google Analytics etc.) zult u met een mailadres een Google account moeten hebben of aanmaken. Dat kan met elk willekeurig emailadres.

Een Google account zonder Gmail

Een account maken met elk willekeurig e-mailadres, dus ook Hotmail, of een zakelijke emailadres. De enige voorwaarde is dat het een emailadres is wat nog niet eerder voor welke dienst van Google dan ook is gebruikt. In het aanvraagfomulier ziet u een linkje met de tekst “Ik gebruik liever mijn huidige e-mailadres”. Als u daarop klikt kunt u elk ander emailadres kiezen dan Gmail.

Kies voor zakelijk of privé

Wilt uw Google account zakelijk gebruiken? Gebruik dan uw zakelijke emailadres, of zelfs een algemeen emailadres van uw zaak of werkgever. Wilt u een account voor privé Youtube of Google Plus doeleinden, gebruik dan uw bestaande privé account. Let op: Soms weet u niet eens dat u al een Google account hebt! Let op dat u het juiste emailaccount kiest, want Google zal aan uw Google account een heleboel andere Google diensten/accounts koppelen.

Bekende problemen

Voordat u de volgende stappen volgt, zorg er dan voor dat u niet bent ingelogd in een Google account. Open openstaande link Google bijvoorbeeld in een andere browser. Let op: u bent ook ingelogd als u (automatisch) bent aangemeld bij: Gmail, Ads, Google plus, Youtube of enige andere dienst van Google. Allemaal eerst uitloggen dus!

Ga nu naar: https://accounts.google.com/newaccount?hl=nl en volg de stappen voor een vers, nieuw, schoon account.

Besproken diensten

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op