SEO – zoekmachine optimalisatie

linkbuilding: Bedrijvengidsen voor website aanmelding

HomeHelpcentrumSEO – zoekmachine optimalisatielinkbuilding: Bedrijvengidsen voor website aanmelding

Autoriteit is een belangrijke factor voor zoekmachines bij het bepalen hoe hoog uw website in de “echte” zoekmachine resultaten wordt weergegeven. Hoewel de kwaliteit en relevantie van de link veruit het belangrijkst is kan het geen kwaad om ook een aantal “gemakkelijke” linkjes mee te pakken, mits met mate. Een goede vuistregel voor linkbuilding is: krijgt u via een link ook clicks, dan is een link meestal prima.

Zorg dat u linkaanvragen altijd handmatig doet. Gebruik nooit geautomatiseede linkaanmelding software. Schakel ook geen linkbuilding services van bedrijven in, tenzij u zeker weet dat het goed zit en dat u altijd controle heeft. Linkspamming wordt door Google zwaar bestraft.

Google heeft alle trucs die u zelf bedenkt al lang bedacht, evenals een oplossing om het tegen te gaan, of te achterhalen. Alleen als u een absolute specialist bent zou u het kunnen overwegen, en dan nog raadt SDIM het eigenlijk af. Gaat u er maar vanuit dat een linkje welke u veel en goede kwaliteit traffic oplevert ook een goed linkje is voor SEO.

Nu u dit weet: er zijn verschillende Nederlandse websites waar u kosteloos uw domein, URL en/of bedrijf kunt aanmelden. Hieronder hebben we een aantal sites voor u op een rij gezet:

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op