Social media trainingen

Social Content Training

Content is king! Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk mee? Hoe creëer ik de juiste content voor elk kanaal? En hoe laat ik iemand stoppen met scrollen bij het zien van mijn post? Deze Social Media Content training biedt antwoord op al deze vragen. Het is een interactieve training die leert hoe u doeltreffende social media content creëert die zorgt voor betere vindbaarheid en zichtbaarheid.

Waarom SDIM

 • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
 • Data-driven & resultaatgericht
 • Heldere taal, no nonsense
 • Loyale partner voor de lange termijn
 • Transparante pricing
 • Hoog kennisniveau

Social media is een geweldige manier om in contact te komen met uw doelgroep. Maar,

 • Hoe kan social media bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen?

 • Hoe schrijf ik een social media strategie?

 • Welke kanalen moet ik inzetten?

 • Welke content plaats ik op welk kanaal?

 • En welke kpi’s hanteer ik per kanaal?

Ontdek het tijdens onze praktijkgerichte Social Media Content training.

Onze specialisten maken u graag wegwijs in de wereld van social media. U leert de juiste content creëren voor elk kanaal, alle do’s en don’ts bij copywriting voor social media, de resultaten van de inspanningen meetbaar te maken en deze in te zetten om de prestaties van uw social media en (online) marketing resultaten te verbeteren. Het is een interactieve training, waarbij op een actieve manier de kennis en vaardigheden verwerft en verwerkt worden. We trainen in kleine groepjes, omdat we persoonlijke aandacht belangrijk vinden. Aan het einde van de training gaat u naar huis met veel nieuwe inzichten en praktische hands-on tips waar u de volgende dag direct zelf mee aan de slag kunt.

Het programma ziet er als volgt uit:

09.45 uur: Inloop met koffie en thee

10.00 uur:  Start workshop met uitleg over de basisprincipes van goede content, het schrijven van een social media strategie, social media kanalen, welke content op welk kanaal, kpi’s per kanaal, analyses, handige tools

11.00 uur: Copywriting voor social media, optimaliseren van je bedrijfspagina, inspiratie en tips

13.30 uur:  Einde workshop

Tussendoor verzorgen wij vanzelfsprekend de nodige versnaperingen.

Kosten

De SDIM Social Media Content training kost € 249,- per inschrijving. Daarvoor krijgt u een volledig cursusdagdeel, inclusief hapje en drankje. Cursusdagen voor een heel team, afdeling of bedrijf zijn afneembaar op aanvraag. Liever een andere training? In overleg is het ook mogelijk om later in te stromen, of om een maatwerk training af te nemen.

Wanneer?

De eerstvolgende training wordt binnenkort gepland. Neem contact met ons op om u direct aan te melden voor de training.

Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt. NB: Mocht u onverhoopt verhinderd zijn en u heeft zich wel ingeschreven voor de cursus? Meld dit dan minimaal twee dagen van tevoren. Wanneer u niet komt opdagen zonder afbericht zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

 


Vragen over Social Content Training?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op