Eerste editie SDIM Summercourse succes

HomeBerichtenEerste editie SDIM Summercourse succes
Geplaatst 10 juli 2014 - Geschreven door: Pieter Borst

Donderdag 3 juli stond de Eerste SDIM Summercourse op de agenda. 6 ondernemers/werknemers hadden zich ingeschreven en bij SDIM in Haarlem verzameld. Klaar om een dag lang volop aandacht te besteden aan hun website. Theoretisch én praktisch.

Aandacht voor SEO copywriting en conversie optimalisatie
De workshop staat in het teken SEO Copywriting en conversie optimalisatie. Oftewel: hoe schrijf je zoekmachinevriendelijke teksten en haal je meer leads uit je website? ’s Ochtends werd er op een interactieve manier theorie behandeld. ’s Middags konden de deelnemers zelf aan de slag met eigen teksten onder leiding van SDIM’s SEO copywriter Kim van Dongen. Daarnaast werden er vooral veel vragen gesteld (en antwoorden gegeven) en kwamen er 2 SDIM-specialisten uit het veld langs. SEO Consultant Thijs van Kuijeren en Analytics Specialist Steven van Eck.

Reacties op de SummerCourse
Na afloop van de Summercourse waren de reacties enthousiast. Hoewel het een warme dag was geweest, was de interesse rond 16.00 uur nog steeds goed aanwezig. En dat stemt goed. De tussentijdse lunch en de gezellige borrel ter afsluiting op het dakterras trouwens ook.

Verbeter je website en schrijf je ook in voor de Summercourse!
Beginnen met tekstschrijven gericht op conversie verhoging? Dan is deze workshop uitermate geschikt. De eerstvolgende editie staat gepland op 7 augustus. Inschrijven kan hier. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij! Volgende cursusdata zullen (onder voorbehoud) in september en oktober worden geprikt.

Liever een cursus voor een heel team? Of een training op maat? Ook dat kan, kijk gerust eens bij onze andere trainingen of neem contact op.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.