Helpcentrum Training en opleiding

Google AdWords campagne opzetten handleiding

Een Google AdWords campagne opzetten is geen rocket science, maar vraagt wel een flinke tijdsinvestering als u het goed wilt doen. Iedereen kan het, maar veelal ontbreekt de tijd om handigheidjes aan te leren en de ontwikkelingen van nieuwe mogelijkheden bij te houden. Dit artikel geeft u een beeld van de mogelijkheden. Uitgangspunten van de… Lees meer »

Handleiding selectie zoektermen voor zoekmachine optimalisatie

Om websites goed gevonden te laten worden in de “echte” resultaten van Google, is de eerste stap dat u zo nauwkeurig mogelijk gaat bepalen op welke zoekwoorden (ook wel:zoekopdrachten) u gevonden wilt worden. Het klinkt misschien als een open deur, maar de praktijk bewijst dat hier onvoldoende aandacht aan wordt besteed. Het kan zijn dat… Lees meer »

Website migratie checklist

Het migreren van een website kan om verschillende redenen worden gedaan. De drie meest voorkomende reden zijn Website gaat over naar een ander domein. Er wordt een nieuwe website ontwikkeld met een andere navigatie en url-structuur Website veranderd van CMS In bijna alle gevallen van een website migratie ontstaat een tijdelijk verlies van (organisch) verkeer…. Lees meer »