Hoe creëer ik een video advertentie die scoort?

Videomarketing & edit training

De populariteit van videomarketing zit al jaren in de lift. Niet gek, want video is een contentvorm waarmee je jouw product of dienst optimaal showcased. Het inspireert, instrueert en vertelt een verhaal door kijkers visueel te boeien. Maar hoe creëer je een video die scoort? Wat zijn de best practices en hoe edit je een video? Deze video training biedt antwoord op deze vragen.

Waarom SDIM

 • Top 3 Emerce 100
 • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
 • Data-driven & resultaatgericht
 • Heldere taal, no nonsense
 • Loyale partner voor de lange termijn
 • Transparante pricing
 • Hoog kennisniveau
HomeDienstenTraining en opleiding online marketingVideomarketing & edit training

Videomarketing is een doeltreffende manier om jouw product of dienst optimaal uit te lichten bij een specifieke doelgroep, maar: 

 • Wat zijn de best practices bij het creëren van een YouTube video?
 • Welke YouTube ad formats zijn er?
 • Hoe schrijf ik een script en hoe werk ik een storyboard uit?
 • Hoe edit ik een video in Premiere Pro?

Ontdek het tijdens onze praktijkgerichte video training

Het is een interactieve training die leert hoe je doeltreffende videocontent creëert die past bij jouw marketingdoelen. We trainen in kleine groepjes, omdat we persoonlijke aandacht belangrijk vinden. 

De video training bestaat uit 2 delen:

 • Theorie: Best practices voor video advertenties
 • Praktijk: Aan de slag met Premiere Pro

Theorie

Tijdens het theoriegedeelte worden de verschillende YouTube ad formats besproken en leer je hoe je het juiste ad format kiest dat past bij jouw marketingdoel. Je leert welke videoformaten er zijn en met welke kanaal overlays je rekening moet houden. Aan de hand van diverse videovoorbeelden en een handige checklist leer je wat de best practices zijn bij het maken van een advertising video. 

Praktijk

Vervolgens duiken we de praktijk in: hoe bereid je je voor op een draaidag? Je leert hoe je een script en een storyboard uitwerkt dat handvatten geeft voor de draaidag. Voordat we Premiere Pro openen, nemen we een aantal belangrijke basisrichtlijnen bij het editen door. Zijn deze duidelijk, dan is het tijd voor het editen. Aan het einde van de dag weet je precies hoe je een strakke video moet editen.

Het programma ziet er als volgt uit:

09.45 uur: Inloop met koffie en thee
10.00 uur: Start theoretische deel van de training: Best practices bij video creatie
12.00 uur: Pauze
12.30 uur: Start praktijk deel van de training: Aan de slag met Premiere Pro
13.30 uur: Einde workshop

Tussendoor verzorgen wij vanzelfsprekend de nodige versnaperingen.

Kosten

De SDIM video training kost € 249,- per inschrijving. Daarvoor krijg je een volledig cursusdagdeel, inclusief hapje en drankje. Cursusdagen voor een heel team, afdeling of bedrijf zijn afneembaar op aanvraag. Liever een andere training? In overleg is het ook mogelijk om later in te stromen of om een maatwerk training af te nemen.

Wanneer?

De eerstvolgende training wordt binnenkort gepland. Neem contact met ons op om je direct aan te melden voor de training.

Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt. NB: Mocht je onverhoopt verhinderd zijn en heb je je wel ingeschreven voor de cursus? Meld dit dan minimaal twee dagen van tevoren. Wanneer je niet komt opdagen zonder afbericht zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.


Vragen over Videomarketing & edit training?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op