De aanpak die écht werkt

SEO – zoekmachine optimalisatie

Heeft u een top website, uw online advertising kanalen onder controle, maar loopt uw resultaat uit organisch verkeer achter? Dan moet u serieus aan de slag met uw SEO. Hier kunt u echt het verschil maken ten opzichte van uw concurrenten. Behalve optimale vindbaarheid bent u straks ook verzekerd van meer en waardevoller bezoek en meer conversie of online omzet.

Waarom SDIM

 • Expert in 30+ SEO-tools
 • Realtime SEO-probleem signalering inbegrepen
 • Eigentijdse Full funnel SEO aanpak
 • Ervaring met elk CMS (Wordpress, Magento etc.)
 • Expert in website migraties
 • Friends of Search partner en sponsor
HomeDienstenSEO – zoekmachine optimalisatie

Succesfactoren voor goede SEO

Goede SEO gaat verder dan alleen basisoptimalisatie en kan bijvoorbeeld van grote invloed zijn op uw contentmarketing strategie. Door datagedreven te werken verhoogt u niet alleen uw vindbaarheid binnen de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines maar kunt u ook andere doelen bereiken zoals: thought leadership, naamsbekendheid, autoriteit binnen uw branche, en meer.

Voor een succesvolle SEO is een aanpak volledig aangepast aan de kenmerken van uw organisatie. Maatwerk dan ook wat u van uw SEO bureau mag verwachten en levert het meeste op. Elke organisatie is anders, qua doelstelling, interne resources, type website, kennisniveau enzovoorts. SDIM levert altijd maatwerk SEO adviezen. Startend vanuit de basis met een audit, een strategisch advies gebaseerd op uw doelstelling en behoeftes en vervolgens een uitwerking van de meest effectieve aanpak voor uw organisatie. Lees verder hoe dat werkt.

Zoekmachine optimalisatie essentieel voor uw website

Wist u dat uw potentiële klanten nog meer waarde hechten aan het onbetaalde zoekresultaat in Google dan aan uw advertenties? Websites die hoog ranken in zoekmachines worden door de zoeker gezien als relevant, belangrijk en betrouwbaar. Succesvolle organisatie halen 40% oplopend tot soms wel 70% van hun traffic uit organic search en organic hoort altijd in de top 3 beste verkeersbronnen. Bij voorkeur op nummer 1!

Een cruciaal hulpmiddel om uw doelstellingen uit organisch verkeer te behalen zijn goede posities op uw belangrijke zoektermen. Dit is alleen haalbaar met een goed doordacht SEO plan. Bent u op zoek naar een zoekmachine optimalisatie advies voor uw bedrijf? SDIM heeft het #1 SEO team van Nederland en helpt u graag verder met een advies passend voor de website van uw bedrijf.

SEO biedt winst voor uw website

SEO is de meest invloedrijke marketingtool die u heeft. Het is tevens hét middel om ‘gratis’ traffic en conversie te realiseren:

 • Meer organisch verkeer
 • Meer kwalitatieve bezoekers
 • Meer terugkerende bezoekers
 • Meer converterende bezoekers (sales/leads)
 • Meer resultaat uit uw website

 

seo resultaat zoekmachine optimalisatie - organische zoekverkeer google analytics

SEO resultaten in Google Analytics

SEO uitbesteden?

Zoekmachine optimalisatie is complex en onderhevig aan frequente veranderingen. Tenzij u zelf een deskundige bent, laat u SEO diensten over aan de echte specialisten. Met SDIM haalt u een SEO bureau van de hoogste rangorde in huis. U kunt erop vertrouwen dat álle facetten van SEO behandeld worden om uw website hoog in Google te krijgen. Uw SEO laten doen door SDIM, betekent dat u zich kan blijven focussen op alle werkzaamheden van uw bedrijf en u zich niet dagelijks hoeft te verdiepen in alle SEO veranderingen en updates. Wij zijn uw strategisch partner op online gebied om uw bedrijf beter vindbaar te maken.

Waarom SDIM?

SDIM is een full service online marketing bureau uit Haarlem dat zich continu actualiseert en ontwikkelt. Het succes van SDIM leunt op jarenlange ervaring en een voortdurende kennisuitbreiding. U profiteert bovendien van een aantal belangrijke pluspunten:

 • Geen vast contract – U zit nergens aan vast en u bent vrij om op elk moment het traject stop te zetten. Geeft u liever de voorkeur aan een vast contract? Uiteraard kan dat ook.
 • Alle gegevens en data zijn van u – Als opdrachtgever wordt u eigenaar van alle data vanaf het moment dat het zoekmachine optimalisatie traject start.
 • Flexibiliteit in urenafspraken en maandfees – U heeft geen afnameverplichting. Het aantal uren of maandtarief dat SDIM met u afspreekt kan tussentijds worden opgevoerd of teruggebracht.
 • Heldere tarieven, geen verrassingen – De tarieven die vooraf aan u zijn voorgelegd kennen geen addertjes onder het gras en worden niet tussentijds gewijzigd. U weet exact waar u aan toe bent.
 • Meer dan alleen SEO – Als toegift op uw SEO traject ontvangt u advies over het optimaliseren van andere kanalen.
 • Ruime kennisoverdracht – SDIM houdt u niet in het duister. U wordt breed voorgelicht over het SEO traject en data en ontwikkelingen worden frequent en in alle openheid met u besproken.
 • Heldere taal – SDIM communiceert op een toegankelijke manier.

SEO succes begint hier

Wilt u er zeker van zijn dat uw website optimaal en blijvend presteert binnen de zoekmachines? Kies dan voor een passend SEO advies van SDIM voor uw bedrijf. Een volledig traject bestaat uit twee fasen:

 • Eerst: de set-up waarmee SDIM uw website op alle facetten van zoekmachine optimalisatie (SEO) binnenste buiten keert en klaarstoomt voor optimale vindbaarheid.
 • En dan: het SEO traject waarmee u blijvende vindbaarheid van uw website creëert en daarmee meer traffic en conversies binnen haalt.
 • Of kies voor de aftrap met een SEO quickwin analyse: kies voor content, techniek of een overall SEO scan. U kunt dan meteen aan de slag. Bovendien heeft u een concreet plan van aanpak voor verdere uitrol, met minimale investering.

Vragen over SEO – zoekmachine optimalisatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op