SEO

Een topwebsite met onvoldoende organic conversie? Verbetering in rankings nodig? Klaar voor groei maar onvoldoende traffic? Laat uw concurrenten achter u met de SEO-strategie van S&D Interactive Media. Hiermee belooft u uzelf niet alleen optimale vindbaarheid: u bent straks verzekerd van meer en waardevoller bezoek. Lees verder ›

SEO is essentieel voor uw website

Een goede positie in de zoekmachines is cruciaal. Wist u dat uw potentiële klanten nog meer waarde hechten aan het onbetaalde zoekresultaat in Google dan aan uw advertenties? Uw website hoog in de zoekmachines betekent voor de zoeker: deze website is relevant, belangrijk en betrouwbaar. Succesvolle organisatie halen 40% oplopend tot soms wel 70% van hun traffic uit organic search en organic hoort altijd in de top 3 beste verkeersbronnen. Bij voorkeur op nummer 1!

SEO biedt u direct winst voor uw website

Zoekmachine-optimalisatie is de meest invloedrijke marketingtool die u heeft. Het is tevens hét middel om ‘gratis’ traffic en conversie te realiseren:

 • Meer bezoekers
 • Meer kwalitatieve bezoekers
 • Meer terugkerende bezoekers
 • Meer converterende bezoekers (sales/leads)
 • Meer resultaat uit uw website
organische zoekverkeer google analytics

Waarom SEO uitbesteden?

Zoekmachine-optimalisatie is complex en onderhavig aan frequente veranderingen. Tenzij u zelf een deskundige bent laat u SEO over aan de echte specialisten. Met S&D Interactive Media haalt u een SEO-bureau van de hoogste rangorde in huis. U kunt erop vertrouwen dat álle facetten van SEO behandeld worden om uw website snel hoog in Google te krijgen.

Waarom S&D Interactive Media?

S&D Interactive Media is een modern bedrijf dat zich continu actualiseert en ontwikkelt. Het succes van S&D Interactive leunt op jarenlange ervaring en een voortdurende kennisuitbreiding. U profiteert bovendien van een aantal belangrijke pluspunten:

 • Geen vast contract – U zit nergens aan vast en u bent vrij om op elk moment het traject stop te zetten. Geeft u liever de voorkeur aan een vast contract? Uiteraard kan dat ook.
 • Alle gegevens en data zijn van u – Als opdrachtgever wordt u eigenaar van alle data vanaf het moment dat het SEO-traject start.
 • Flexibiliteit in urenafspraken en maandfees – U heeft geen afnameverplichting. Het aantal uren of maandtarief dat S&D Interactive Media met u afspreekt kan tussentijds worden opgevoerd of teruggebracht.
 • Heldere tarieven, geen verrassingen –  De tarieven die vooraf aan u zijn voorgelegd kennen geen addertjes onder het gras en worden niet tussentijds gewijzigd. U weet exact waar u aan toe bent.
 • Gratis advies over Conversie-optimalisatie – Als toegift op uw SEO-traject ontvangt u advies over het optimaliseren van de conversieprestaties van uw website.
 • Ruime kennisoverdracht – S&D Interactive Media houdt u niet in het duister. U wordt breed voorgelicht over het SEO-traject en data en ontwikkelingen worden frequent en in alle openheid met u besproken.
 • Heldere taal – S&D Interactive communiceert op een toegankelijke manier. Helderheid en openheid zijn onze kernwaarden.

Uw SEO succes begint hier

Wilt u er zeker van zijn dat uw website optimaal en blijvend presteert binnen de zoekmachines? Kies dan voor het SEO-traject van S&D Interactive Media. Een volledig pakket bestaat uit twee fasen:

 • Eerst: de SEO Set-up waarmee S&D Interactive Media uw website op alle facetten van SEO binnenste buiten keert en klaarstoomt voor optimale vindbaarheid.
 • En dan: Continu optimaliseren waarmee u blijvende vindbaarheid van uw website creëert en daarmee meer traffic en conversies binnen haalt.
 • Of kies voor de aftrap met een Quickwin analyse: kies voor content, technisch of een overall SEO scan. U kunt dan meteen aan de slag en heeft u een concreet plan van aanpak voor verdere uitrol, met minimale investering.

Vragen over SEO?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01Neem contact op
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.