SEO – zoekmachine optimalisatie

Heeft u een top website, maar onvoldoende conversies uit organisch verkeer? Of ziet u uw rankings graag stijgen?  Laat uw concurrenten achter u met de SEO zoekmachine optimalisatie strategie van SDIM. Hiermee belooft u uzelf niet alleen optimale vindbaarheid: u bent straks ook verzekerd van meer en waardevoller bezoek. Door het inzetten en uitvoeren van een goede SEO zoekmachine optimalisatie strategie verhoogt u uw vindbaarheid binnen de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines. 

Zoekmachine optimalisatie essentieel voor uw website

Een goede positie van uw belangrijkste zoektermen in zoekmachines is cruciaal. Dit is alleen haalbaar met een goed doordacht zoekmachine optimalisatie plan. Wist u dat uw potentiële klanten nog meer waarde hechten aan het onbetaalde zoekresultaat in Google dan aan uw advertenties? Websites die hoog ranken in zoekmachines worden door de zoeker gezien als relevant, belangrijk en betrouwbaar. Succesvolle organisatie halen 40% oplopend tot soms wel 70% van hun traffic uit organic search en organic hoort altijd in de top 3 beste verkeersbronnen. Bij voorkeur op nummer 1! Bent u op zoek naar een zoekmachine optimalisatie advies voor uw bedrijf? SDIM is zoekmachine optimalisatie specialist en helpt u graag verder met een advies passend voor de website van uw bedrijf.

SEO biedt winst voor uw website

SEO zoekmachine optimalisatie is de meest invloedrijke marketingtool die u heeft. Het is tevens hét middel om ‘gratis’ traffic en conversie te realiseren:

 • Meer organisch verkeer
 • Meer kwalitatieve bezoekers
 • Meer terugkerende bezoekers
 • Meer converterende bezoekers (sales/leads)
 • Meer resultaat uit uw website
zoekmachine optimalisatie - organische zoekverkeer google analytics

SEO uitbesteden?

Zoekmachine optimalisatie is complex en onderhevig aan frequente veranderingen. Tenzij u zelf een deskundige bent, laat u SEO diensten over aan de echte specialisten. Met SDIM haalt u een SEO bureau van de hoogste rangorde in huis. U kunt erop vertrouwen dat álle facetten van SEO behandeld worden om uw website hoog in Google te krijgen. Uw SEO laten doen door SDIM, betekent dat u zich kan blijven focussen op alle werkzaamheden van uw bedrijf en u zich niet dagelijks hoeft te verdiepen in alle SEO veranderingen en updates. Wij zijn uw strategisch partner op online gebied om uw bedrijf beter vindbaar te maken.

Waarom SDIM?

SDIM is een modern internetadviesbureau uit Haarlem dat zich continu actualiseert en ontwikkelt. Het succes van S&D Interactive leunt op jarenlange ervaring en een voortdurende kennisuitbreiding. U profiteert bovendien van een aantal belangrijke pluspunten:

 • Geen vast contract – U zit nergens aan vast en u bent vrij om op elk moment het traject stop te zetten. Geeft u liever de voorkeur aan een vast contract? Uiteraard kan dat ook.
 • Alle gegevens en data zijn van u – Als opdrachtgever wordt u eigenaar van alle data vanaf het moment dat het zoekmachine optimalisatie traject start.
 • Flexibiliteit in urenafspraken en maandfees – U heeft geen afnameverplichting. Het aantal uren of maandtarief dat SDIM met u afspreekt kan tussentijds worden opgevoerd of teruggebracht.
 • Heldere tarieven, geen verrassingen –  De tarieven die vooraf aan u zijn voorgelegd kennen geen addertjes onder het gras en worden niet tussentijds gewijzigd. U weet exact waar u aan toe bent.
 • Gratis advies over Conversie-optimalisatie – Als toegift op uw SEO zoekmachine optimalisatie traject ontvangt u advies over het optimaliseren van de conversieprestaties van uw website.
 • Ruime kennisoverdracht – SDIM houdt u niet in het duister. U wordt breed voorgelicht over het SEO traject en data en ontwikkelingen worden frequent en in alle openheid met u besproken.
 • Heldere taal – S&D Interactive communiceert op een toegankelijke manier.

SEO succes begint hier

Wilt u er zeker van zijn dat uw website optimaal en blijvend presteert binnen de zoekmachines? Kies dan voor een passend SEO zoekmachine optimalisatie advies van SDIM voor uw bedrijf. Een volledig traject bestaat uit twee fasen:

 • Eerst: de SEO Set-up waarmee SDIM uw website op alle facetten van zoekmachine optimalisatie (SEO) binnenste buiten keert en klaarstoomt voor optimale vindbaarheid.
 • En dan: Continu SEO optimaliseren waarmee u blijvende vindbaarheid van uw website creëert en daarmee meer traffic en conversies binnen haalt.
 • Of kies voor de aftrap met een SEO Quickwin analyse: kies voor content, techniek of een overall SEO scan. U kunt dan meteen aan de slag. Bovendien heeft u een concreet plan van aanpak voor verdere uitrol, met minimale investering.

Vragen over SEO?

Eden Koopman

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01Neem contact op
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.