Google AdWords Editor versie 11.0 is nu beschikbaar!

HomeBerichtenGoogle AdWords Editor versie 11.0 is nu beschikbaar!
Geplaatst 11 december 2014 - Geschreven door: Steven van Eck

SDIMBelangrijk nieuws! Google heeft woensdag 10 december jongstleden een grote update gepresenteerd van een van hun populairste tools: de AdWords Editor. De update is een van de grootste releases sinds de introductie van de editor in 2006. Het gaat hier dan ook niet om een kleine update. De nieuwe versie is bijna niet meer te herkennen als de traditionele editor zoals wij die kennen. Met name de lay-out is flink aan wijzigingen onderhevig geweest.

De AdWords Editor versie 11.0 is volgens Google vooral ontworpen om de navigatie in en het beheer van accounts nog makkelijker te maken door snellere toegang te bieden tot veelgebruikte taken of geavanceerde functies en instellingen. Bovendien heeft Google de hele tool een fris uiterlijk en een nieuwe lay-out gegeven. Deze tools en functies zijn bijgewerkt om nog meer controle over de accounts te krijgen.

In hoeverre de nieuwe editor gepaard gaat met nieuwe features, durf ik zo snel nog niet te zeggen. Ik wil dan ook adviseren om de AdWords Editor 11.0 eerst naast de huidige AdWords editor te installeren. Op die manier kunt u nog steeds de vertrouwde oude editor gebruiken en ondertussen wennen en spelen met de nieuwste versie.

Wij bij SDIM gaan de komende weken aan de slag met de editor en zullen u onder andere via onze weblog op de hoogte houden van alle nieuwe en bruikbare features die we ontdekken. Tot die tijd kunt u ons altijd bellen of mailen als u vragen heeft. Of neem een kijkje op de Google supportpagina en bekijk ook vooral hun introductiefilm van de AdWords Editor 11.0.

Mocht u in de tussentijd iets ontdekken, deel deze ervaringen dan met al uw vakgenoten door een reactie achter te laten onder deze blogpost.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.