Opschalen middels automation

Assessment-Training.com

Assessment-Training.com is een startup met een online platform waar sollicitanten zich kunnen voorbereiden op hun sollicitatie. Het platform bestaat uit oefeningen voor geschiktheidstesten en online video trainingen en helpt de sollicitanten uit te blinken en met zelfvertrouwen te solliciteren.

Waarom SDIM

  • Direct méér omzet en betere conversie
  • Bottomline ROI vooraf gegarandeerd
  • SDIM weet welke kanalen gaan scoren
  • Data-driven & resultaatgericht
  • Google reviews: 4,9 uit 5 *****
HomeCasesAssessment-Training.com

In maart 2017 was Assessment-Training actief op de Nederlandse markt en had het enkele verkopen in andere landen, waaronder België en het Verenigd Koninkrijk. Echter ontvingen ze al verzoeken van sollicitanten uit landen over de hele wereled om hen te helpen bij de voorbereiding op het sollicitatieproces.

Samen met Assessment-Training is SDIM de uitdaging aangegaan om Search Advertising optimaal in te zetten om zo sollicitanten over de hele wereld, binnen een korte periode en met een beperkt budget, te bereiken. En met succes! De campagnes lopen nu in 8 verschillende landen en er zijn nog meer landen onderweg. In totaal is er een toename van 631% in transacties en een toename van 938% in omzet behaald.

Lees hier verder hoe deze resultaten bereikt zijn:
Download case

Vragen over Assessment-Training.com?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op