Conversie optimalisatie consultancy

CRO expert review

Heeft u het idee dat uw site beter kunt presteren, maar hebt u geen idee wat u kunt verbeteren om echt het verschil te maken? S&D Interactive Marketing ziet letterlijk honderden sites. Hiervan leren we wat wel werkt. En wat niet. Samen komen we tot een beter resultaat. We reviewen uw site en vertellen u wat de verbeterpunten zijn. 

Waarom SDIM

  • Google reviews: 4,9 uit 5 *****
  • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • 20 jaar online marketing ervaring
  • Altijd het snelst met de nieuwste ontwikkelingen

De CRO Expert review voorziet u direct van verbeterpunten

Tijdens de CRO Expert review doorlopen we uw site en bekijken alle belangrijke elementen kritisch. Is de navigatie helder en logisch? Is het in één oogopslag duidelijk wat het aanbod is? Staat de call-to-action button op een logische plaats? Heeft iedere pagina een call-to-action? Hoe zit de bestelfunnel in elkaar? Dat soort belangrijke vragen komen aan bod.

Deze review is een eerste blik op uw site. Met een grove kam halen we de grootste conversie killers eruit en stellen punten vast die het waard zijn om nader te onderzoeken.

Voor wie

Een CRO Expert review is een goede keuze wanneer u:

  • een nieuwe site gaat lanceren, waarbij u zeker wilt zijn dat die er niet alleen goed uitziet, maar ook gaat converteren
  • het vermoeden heeft dat uw conversie ratio niet is wat het zou moeten zijn, maar u niet weet wat u zou kunnen veranderen of testen om de resultaten positief te beïnvloeden
  • wilt dat een expert met honderden sites aan ervaring uw site onder de loep neemt.

CRO sessie of CRO Expert review

De sessie en de review lijken veel op elkaar. Tijdens de review stellen we de punten vast en maken daar een schriftelijk rapport van met verbeterpunten die u direct kunt implementeren. Een CRO sessie kunt u zien als een clinic. We lopen samen met u door de site en bespreken wat er beter kan.


Vragen over CRO expert review?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op