Website Performance Analyse

U heeft uw online doelen en KPI’s geformuleerd en uw Google Analytics account voldoende ingesteld en ingericht? U beschikt dan over een grote hoeveelheid aan data met betrekking tot uw website bezoekers. Maar hoe kunt u deze data direct gebruiken en zo concreet mogelijk inzetten? Hoe kunt u achterhalen welke informatie u nodig heeft bij het verbeteren van uw online conversiepercentage?

Analyse van uw website performance

Met een Website Performance Analyse door SDIM beschikt u over precies díe informatie die u direct kunt inzetten bij het verbeteren van uw online conversiepercentage. Op welke pagina’s kunt u het snelst verbeteringen doorvoeren ten behoeve van het succes van uw website? Wat zijn de grootste struikelblokken op deze pagina’s? En welke verkeersbronnen zijn momenteel het meest rendabel?

De data uit uw Google Analytics account en eventueel andere web analytics tools worden gebruikt om alle belangrijke onderdelen van uw website nauwkeurig te bekijken. Denk hierbij aan de belangrijkste pagina’s van uw website (bijvoorbeeld homepage, contactpagina, offerte-formulier, bestelproces), uw navigatie en uw call-to-actions. Al deze data koppelen we vervolgens aan de door u opgestelde KPI’s. Op die manier ziet u exact hoe de onderdelen van uw website scoren en waar deze eventueel kunnen worden verbeterd. Een uitgebreide analyse van uw website performance dus.

De ervaring leert dat het goed is om, naar aanleiding van deze op maat analyse, een sessie in te plannen om deze analyse te bespreken. Zo kan SDIM ook uw eigen ervaringen en die van uw klanten meenemen in het Website Conversie Optimalisatie traject. Op basis van de analyse en van uw input, formuleert SDIM concrete quickwins, waarmee u direct invloed uit kunt oefenen op het succespercentage van uw website.

Website Performance Analyse bij SDIM

  • SDIM werkt volgens een geïntegreerde aanpak en zorgt ervoor dat uw Google AdWords campagnes en zoekmachine optimalisatie inspanningen aansluiten bij uw Website Conversie Optimalisatie traject
  • Inzet van diverse web analytics tools die specifiek voor uw situatie geschikt en inzetbaar zijn
  • De Google Analytics Qualified medewerkers van SDIM helpen u bij de analyse van de probleemgebieden van uw website, om op die manier een zo groot mogelijk effect te creëren
  • Uitgebreide rapportage van de resultaten
  • Jarenlange ervaring op het gebied van usability en gebruikersvriendelijkheid van websites in diverse branches

Vragen over Website Performance Analyse?

Bart Wagener

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.