Video marketing

Video advertising

Content met visuele aspecten bereikt een groter publiek dan tekst! Uit onderzoek blijkt dat we visuele informatie 600.000 keer sneller opnemen dan tekst wat logisch is als u bedenkt dat 90% van de informatie die naar onze hersenen wordt verstuurd visueel is. Daarnaast gaf 90% van de online shoppers aan dat ze video’s nuttig vinden bij het maken van beslissingen.

Waarom SDIM

 • Video certified | Google Ads Premier Partner
 • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
 • 20 jaar online marketing ervaring
 • Flexibele contracten
 • Ruime kennisoverdracht
HomeDienstenVideo marketingVideo advertising

Video Advertising: de mogelijkheden

Er zijn verschillende kanalen waarop u met uw video kunt adverteren. Zo kunt u kiezen voor Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube en Snapchat. In onderstaand overzicht kunt u terugvinden welke video voor welk kanaal geschikt is en wat de maximale video duur is per kanaal. De maximale video duur is niet de ideale video duur van uw video, dit hangt af per kanaal en per doelstelling.

Mogelijkheden Video Advertising

Video Advertising: waar kan SDIM bij helpen?

 • Targeting en segmenteren doelgroep
  Voordat u begint met het creëren van een video is het belangrijk om te bepalen waar jouw doelgroep zit. U moet exact weten wie de kijker is om de video perfect af te stemmen op de ontvanger.
 • Video Strategie
  Nadat is bepaald waar de doelgroep zit kunnen we helpen bij het bepalen van de strategie die we gaan inzetten voor uw bedrijf.
 • Videocreatie
  SDIM werkt samen met betrouwbare en professionele video producers. In samenwerking met deze video producers kunnen we ervoor zorgen dat er een video wordt gecreëerd die aansluit op uw wensen en de doelgroep.
 • Video Advertising
  SDIM zorgt ervoor dat uw video advertising campagnes worden opgezet en beheerd waarbij we streven naar de beste resultaten uit uw beschikbare budget.

Waarom uw Video Advertising bij SDIM uitbesteden?

SDIM neemt alles voor u uit handen. Van advies bij videocreatie tot videocreatie, videostrategie en het opzetten en optimaliseren van de video advertising campagnes.  Jarenlange ervaring en kennis zorgt ervoor dat we binnen de doelstelling het maximaal haalbare uit de campagnes halen. Als Google Premier Partner profiteren wij en dus u van de laatste bèta’s en mogelijkheden binnen YouTube. Daarnaast ontwikkelen wij intern custom dashboards waarin u de resultaten gemakkelijk kunt analyseren.

Wilt u meer informatie over het adverteren met video? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Vragen over Video advertising?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op