Nieuwe AdWords features en beta’s

HomeBerichtenNieuwe AdWords features en beta’s
Geplaatst 3 oktober 2013 - Geschreven door: Jan Dirkzwager
Er zijn weer nieuwe betas en features die uitgerold gaan worden door Google AdWords. Sommige zijn al in accounts verschenen, andere moet u zich voor (laten) opgeven. U kunt uw account hiervoor opgeven via uw Google contactpersoon, of via SDIM. Mail in dat geval even naar whitelisting-adwords@sdim.nl
Hier komen ze:
 
Image extensions: of althans een verbeterde versie hiervan. Nog steeds alleen voor Engelse ads beschikbaar, maar daarmee dus wel ook in Nederland. Lees ook ons eerdere blogje over de introductie van de image beta met een voorbeeld van hoe dat er dan uit ziet.
Review extensions: een extensie waarmee een review vanuit een ’trusted’ bron (feedback company is zo’n bron) in een AdWords advertentie kan verwerken. Er komt een link van die review in de ad en de kliks daarop zijn gratis en linken door naar nieuw tabblad binnen Google. Het niveau van de review kan persoonlijk zijn. Dus Jopie uit Leeuwarden vindt “Bol de beste webshop ooit”, kan een geldige review zijn. Lees ook ons uitgebreide artikel over recensies doorplaatsen in AdWords.
Form extensions: Dit is erg interessant en inmiddels ook  in ieder land beschikbaar. Check het prima artikel op Twinkle via deze link en meld uw account vooral snel aan.
Merchant center/Shopping/AdWords PLA update: er zijn weer nieuwe landen beschikbaar, verder niks nieuws. PLA campagnes zijn inmiddels al niet meer weg te denken voor webshops in AdWords en de conversieresultaten zijn ronduit goed, dus deze ontwikkeling volgen we op de voet. Lees hier alles over AdWords Product Listing Ads.
Google heeft verder gemeld dat verdere PLA updates verwacht worden voor einde 2013, dus stay tuned.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.