Ciao!

Waarom SDIM

  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Data-driven & resultaatgericht
  • Heldere taal, no nonsense
  • Loyale partner voor de lange termijn
  • Transparante pricing
  • Hoog kennisniveau
HomeKanalen & toolsCiao!

Wat is Ciao Shopping precies?

Ciao shopping, onderdeel van Leguide Group, is van oorsprong een Duits shopping platform. Inmiddels is Ciao één van Europa’s grootste online shopping platformen met mogelijkheden tot adverteren in zeven landen. Wat Ciao onderscheidt van andere shopping kanalen is hun online community, hierin zijn miljoenen leden opgenomen die onafhankelijk reviews plaatsen van producten. Deze reviews staan geheel in het teken om consumenten te helpen in hun productoverweging. Indien een review als positief of behulpzaam wordt beoordeeld, dan kan de schrijver hiervan zelfs een geldbedrag als beloning van Ciao krijgen. Ook het aanbrengen van nieuwe leden wordt beloond met een geldbedrag. Deze beloning is slechts een paar cent tot maximaal €0,50, maar juist hierdoor zijn leden erop gebrand om veel kwalitatieve reviews te plaatsen. De hoeveelheid van deze reviews maakt Ciao een grote en betrouwbare internationale prijsvergelijker.

Hoe kunt u adverteren op Ciao Shopping?

U kunt op twee manieren adverteren op Ciao: u kunt ruimte inkopen om banners te vertonen, of u kunt producten plaatsen via een datafeed. Voor het plaatsen van banners biedt Ciao uitgebreide targeting mogelijkheden zodat de banners aan de juiste doelgroep en in de juiste productcategorie worden vertoond.

Het plaatsen van producten via een datafeed gebeurt zoals gebruikelijk is bij de meeste shopping kanalen; de adverteerder genereert een datafeed die geheel is opgebouwd aan de hand van de specificaties van het betreffende kanaal. Deze wordt geupload en na goedkeuring betaalt de adverteerder een vast CPC tarief wanneer iemand op de productlink klikt en wordt doorverwezen naar de webshop.

Vragen over Ciao!?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op