Kieskeurig product adverteren

Waarom SDIM

  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Data-driven & resultaatgericht
  • Heldere taal, no nonsense
  • Loyale partner voor de lange termijn
  • Transparante pricing
  • Hoog kennisniveau
HomeKanalen & toolsKieskeurig product adverteren

Kieskeurig is van oudsher dé productvergelijker voor witgoed en elektronica. Als uw webshop deze producten vekoopt en potentiele kopers wilt bereiken die onafhankelijke en betrouwbare productinformatie, dan is Kieskeurig in Nederland hét kanaal. Niet voor niets luidt hun slogan dan ook “de vergelijker voor alles met een stekker”.

Kieskeurig productfeed advertising

Net als de meeste shopping kanalen in Nederland werkt Kieskeurig, overigens onderdeel van Sanoma, met een product datafeed die geupload wordt in het systeem van Kieskeurig. Deze datafeed moet uiteraard voldoen aan de productspecificaties van Kieskeurig. Adverteerders hebben soms de mogelijkheid in hun CMS om een kieskeurig feed te genereren, maar vaak zien wij dat webshop eigenaren dit doen via een datafeed management systeem. Deze specialistische tooling zorgt dat de datafeed aan alle specificaties van Kieskeurig voldoet, maar via optimalisatie regels kan ook de kwaliteit van de feed verbeterd worden. Denk aan verbeterde product titels en omschrijvingen, maar ook aan het selecteren van de juiste producten op basis van een kosten baten analyse.

Kieskeurig feeds

Kieskeurig heeft een tabel waarin per product categorie de kosten per klik (CPC) wordt weergegeven. Dit maakt het voor de adverteerder mogelijk om op voorhand al de juiste productselectie te maken, zodat, bijvoorbeeld, producten met een lage marge en een hoge CPC niet op Kieskeurig komen te staan. U kunt op voorhand, desgewenst met hulp van SDIM, al uitreken wat Kieskeurig gaat opleveren en hoeveel rendement u gaat maken per advertentie-euro.

De adverteerder kan desgewenst Google Analytics data gebruiken om te bepalen welke producten wel of niet rendabel zijn om mee te adverteren en daarmee de product advertising campagne te optimaliseren. Geen budget naar producten die moeilijk verkopen, maar juist wel die producten aanbieden die wél goed verkopen.

Product adverteren op Kieskeurig door SDIM

SDIM is specialist in het opzetten en beheren van datafeed campagnes. Met behulp van Channable, de bekendste productfeed tooling in Nederland, is SDIM uitstekend in staat om voor welk kanaal dan ook de beste mogelijke campagne te creëren en te optimaliseren. Indien u een andere tool gebruikt, dan is dat uiteraard geen enkel probleem, want SDIM heeft alle feedmanagement kennis in huis om tool onafhankelijk het best mogelijke resultaat voor u te behalen. SDIM kent alle best practices voor het behalen van optimaal rendement uit Kieskeurig. Vraag graag om meer informatie, of hulp bij de setup van uw feeds voor Kieskeurig. SDIM adviseert vooraf graag en kosteloos.

Vragen over Kieskeurig product adverteren?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op