Vergelijk.nl

Waarom SDIM

  • Top 3 Emerce 100
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Data-driven & resultaatgericht
  • Heldere taal, no nonsense
  • Loyale partner voor de lange termijn
  • Transparante pricing
  • Hoog kennisniveau
HomeKanalen & toolsVergelijk.nl

Wat is Vergelijk.nl?

Vergelijk is opgericht in 1999 als een product- en vergelijkingssite en is tegenwoordig een belangrijke speler op de Nederlandse en Belgische markt. Op Vergelijk.nl worden ruim 4 miljoen producten aangeboden uit diverse productcategorieën. Vergelijk kenmerkt zich door reviews van duizenden consumenten over producten en winkels.

Waarin Vergelijk zich onderscheidt van andere productvergelijkers is het vertonen van producten. Op andere shoppingplatformen worden producten vertoond op basis van de hoogte van het CPC tarief, maar ook worden er algoritmes gebruikt waardoor het voor adverteerders onduidelijk kan zijn waarom producten wel of niet vertoond worden. Op Vergelijk worden producten simpelweg vertoond op basis van de verkoopprijs. Zo weet je als consument zeker dat het eerst vertoonde product de goedkoopste is. Daarnaast verrijkt Vergelijk de door adverteerder aangeleverde informatie met data van externe leveranciers. Dit maakt Vergelijk tot een zeer complete product vergelijker.

Hoe adverteert u op Vergelijk?

U kunt uw producten aanbieden op Vergelijk via een datafeed. Net als bij elke ander Shopping kanaal gelden voor Vergelijk specifieke feed vereisten. Via datafeed tooling als Channable kunt u eenvoudig een feed genereren die geschikt is voor Vergelijk. Het afrekenmodel op Vergelijk is gebaseerd het CPC model en u betaalt een vaste CPC per categorie.

Vragen over Vergelijk.nl?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op