Stage bij SDIM

HomeBerichtenStage bij SDIM
Geplaatst 18 juli 2014 - Geschreven door: Andrei Buyevich

Het is nu ruim 3 maanden geleden dat mijn stage bij SDIM begon. De tijd is voorbij gevlogen, want wat een leuke, leerzame, energieke en intensieve periode is het geweest.

De hoeveelheid kennis binnen het bedrijf is enorm. Ik wist vrijwel niets over online marketing, maar ondertussen kan ik zelf Adwords campagnes opzetten, beheren en nog veel meer. Als stagiair bij SDIM word je namelijk intensief begeleid. Allereerst wordt alles geduldig uitgelegd, en al snel kun je zelfstandig operationeel aan de slag. Juist deze zelfstandigheid zorgt ervoor dat je extra veel leert. Geen koffiezet stage dus.

Maar dat niet alleen, want ook de sfeer en de samenwerking binnen SDIM is wat mij betreft een leerzame ervaring. Eerder heb ik nog niet zo’n goede onderlinge werksfeer mee gemaakt. Bovenal werkt deze zeer effectief. Iedereen streeft naar het zelfde doel, namelijk goed werk leveren en tevreden klanten.

En gewerkt wordt er zeker, klantencontact wordt intensief onderhouden en in alle opzichten is de houding bij SDIM zeer pro actief. Ook dit draagt mee aan de goede werksfeer.

Maar er is ook ruimte voor vermaak. Zo wordt er af en toe een borrel, etentje of een middagje wakeboarden georganiseerd. Deze kleine dingen maken dat er een hecht team ontstaat dat elkaar respecteert en voor elkaar klaar staat.

‘Regeltjes hou ik niet van’ zei de CEO weleens, veel directeuren zullen nu misschien denken, maar dat moet toch? Nee dus. Met openheid, oprechte interesse en teambuilding bereik je veel meer. Het bewijs is er!

Bedankt Jan, Annette, Ewoud en eigenlijk gewoon iedereen! Want deze ervaring had ik voor geen goud willen missen.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.