Helpcentrum Content Marketing

SEO Handleiding: Content optimalisatie

Heeft u ook het gevoel dat u meer rendement kunt halen op SEO-gebied door de content van uw website te optimaliseren? SDIM legt u graag uit wat de beste content optimalisatie methode is, om meer rendement uit de content van uw website te halen. Na het lezen van dit artikel kunt u zelf een content… Lees meer »

linkbuilding: Bedrijvengidsen voor website aanmelding

Autoriteit is een belangrijke factor voor zoekmachines bij het bepalen hoe hoog uw website in de “echte” zoekmachine resultaten wordt weergegeven. Hoewel de kwaliteit en relevantie van de link veruit het belangrijkst is kan het geen kwaad om ook een aantal “gemakkelijke” linkjes mee te pakken, mits met mate. Een goede vuistregel voor linkbuilding is: krijgt… Lees meer »

Organische vindbaarheid op YouTube

Google indexeert steeds vaker filmpjes van dochterbedrijf YouTube als organisch resultaat. Uw video’s op de juiste manier laten indexeren, en dus goed vindbaar worden is een andere tak van sport. Hieronder volgt een stappenplan om uw YouTube video’s zo in te stellen, dat ze goed vindbaar zijn. Stap 1: Definieer uw focus keyword(s) Zoals ook… Lees meer »

Starten met content marketing

De online marketing community is het er inmiddels wel over eens. Content marketing is een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van organisaties. Er is echter nog veel onduidelijk over de plaats van content marketing in de marketing mix zelf en ook de plek binnen organisaties.

Featured Snippets van Google

Featured snippets zijn ‘uitgelichte fragmenten’ die informatieve inhoud weergeven over een zoekopdracht binnen de SERP’s (zoekresultaten pagina’s) van Google. Featured Snippets zijn antwoorden op vragen die in de zoekmachine van Google worden gesteld. Een Featured Snippet wordt vertoond onder de betaalde zoekresultaten ‘advertenties > sponsored content’ en bovenaan de organische zoekresultaten. Daarom wordt er bij… Lees meer »

Lokale vindbaarheid: wat zijn de local seo ranking factoren?

Als u een lokaal bedrijf heeft is het heel gebruikelijk dat u ook gevonden wilt worden voor steden in de buurt. Wanneer u geen fysiek adres heeft in deze omliggende plaatsen is het bijna onmogelijk om in de lokale resultaten (local pack) weergegeven te worden met een adresvermelding. Het is echter wel mogelijk om goed… Lees meer »