Training en opleiding online marketing

Feed management training

Zelf aan de slag met datafeed management? Dat kan, maar het is niet zo eenvoudig. De kwaliteit en constante optimalisatie van een feed is bepalend voor het succes van datafeed management en uw e-commerce strategie. Kennis van feed datafeeds en bijhorende tools is dan ook absoluut een vereiste. SDIM biedt trainingen die daar een uitkomst voor zijn.

Waarom SDIM

  • Google reviews: 4,9 uit 5 *****
  • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • 20 jaar online marketing ervaring
  • Altijd het snelst met de nieuwste ontwikkelingen
HomeDienstenTraining en opleiding online marketingFeed management training

Voor elk niveau

De feed management specialisten van SDIM geven feed management training op allerlei niveaus: van beginner tot expert. Desgewenst wordt de training geheel aan uw wensen aangepast. En als vanzelfsprekend is de feed management training altijd up-to-date.

Wat kunt u tijdens de feed management training verwachten?

Dat een training up-to-date is klinkt misschien vanzelfsprekender dan dit in de praktijk is. De markt voor feed management-toepassingen is namelijk volop in beweging, dat blijkt wel uit het grote aantal features dat nog in ontwikkeling is bij de verschillende tools. Met name de koppelingen met de verschillende kanalen gaan in toenemende mate over naar API, waardoor de mogelijkheden en het gemak steeds verder zullen toenemen.

Tijdens de SDIM feed management training behandelen wij daarom naast de basisregels van feed management ook altijd:

  • De huidige datafeed management toolings in de markt
  • Het gebruik van deze toolings en bijhorende regels
  • De ontwikkelingen bij alle advertentiekanalen en vergelijkingssites zoals Beslist, Marktplaats en Google Shopping
  • Specifieke feed vereisten
  • Tips voor het doorplaatsen van de feeds bij de diverse advertentiekanalen en vergelijkingssites

Wilt u naast deze thema’s ook andere onderwerpen in de training aan bod zien komen? Dan kan dat natuurlijk altijd. SDIM zal de training aanpassen op de door u vooraf gebriefte vragen.

Resultaat

Het efficiënt inzetten van datafeed management levert online retailers gegarandeerd meer verkeer en conversie op. Hierdoor is men, mits correct gemanaged, in staat een substantieel deel van hun omzet te genereren. De SDIM feed management training kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Maar de echte finesse zal altijd onderdeel blijven van de expertise van de specialisten met jarenlange ervaring.

Locatie

De trainingen vinden plaats bij u op locatie of op het kantoor van SDIM in Haarlem.

Feed management training door SDIM

SDIM staat bekend om haar no-nonsense aanpak en high-end niveau. In die stijl streven wij er ook naar om onze trainingen te geven. Een informele sfeer met veel interactie tussen cursist en trainer maar inhoudelijk ijzersterk en professioneel.

Wilt u meer informatie over de SDIM feed management training? Neem dan direct vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag.


Vragen over Feed management training?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op