[VIDEO] Waarom zou je op Microsoft Advertising moeten adverteren?

Google is de grootste zoekmachine, dus waarom zou je adverteren via Microsoft Advertising? We leggen je graag uit waarom adverteren via Microsoft Advertising een goed idee kan zijn.

HomeBerichten[VIDEO] Waarom zou je op Microsoft Advertising moeten adverteren?
Geplaatst 31 oktober 2019 - Geschreven door: Chloë Fonville

Microsoft Advertising is net zoals Google Ads een vorm van online adverteren, waarbij je via tekstadvertenties kan adverteren in Bing, de zoekmachine van Microsoft.

Zes voordelen

  • Allereerst neemt het gebruik van Bing als zoekmachine steeds meer toe doordat op nieuwe computers en laptops, met Windows 10, Bing als standaardzoekmachine staat ingesteld.
  • De concurrentie van adverteerders op Bing is op dit moment nog aanzienlijk lager dan bij Google Ads. Dit komt de klikprijzen ten goede.
  • Wanneer je al adverteert in Google Ads, kun je relatief eenvoudig je campagnes exporteren naar Microsoft Advertising. Dit scheelt dan ook in zeker in tijd en dat zal je dan ook merken in de portemonnee.
  • Wil je iedereen bereiken die op zoek is naar je dienst of product? Dan hoort Bing als performancekanaal ook zeker in je marketingplan.
  • Het marktaandeel neemt niet alleen toe in Nederland, internationaal gezien timmert Bing ook aardig aan de weg. Opereert je bedrijf internationaal, dan kan Microsoft Advertising meer potentie hebben dan je dacht.
  • Een belangrijk voordeel van Microsoft Ads is dat het kanaal biedbaar is. Hierdoor kun je per zoekwoord aangeven hoeveel je maximaal wilt betalen. Je kunt dan ook het Bing-resultaat afrekenen en vooral ook optimaliseren op KPI’s die voor je business het belangrijkst zijn.

Twijfelt u of Microsoft Advertising interessant is, maar is er wel voldoende zoekvolume op relevante keywords voor uw business? Dan is het wat ons betreft logisch om een pilot te draaien met Microsoft Advertising!

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.