Persbericht: Management Buy Out online marketing bureau SDIM

HomeBerichtenPersbericht: Management Buy Out online marketing bureau SDIM
Geplaatst 30 augustus 2018 - Geschreven door: Jan Dirkzwager

Management Buy Out digital marketing bureau SDIM
SDIM blijft als een van de weinige online marketing bureaus zelfstandig

Haarlem, 30 augustus 2018 – Online marketing bureau SDIM is na een Management Buy Out in handen gekomen van Pieter Borst en Tijmen van Duijvenvoorde. Beiden zijn ruim zes jaar werkzaam bij het bureau. Oprichter Jan Dirkzwager draagt het bedrijf over, maar blijft actief in de organisatie. Met een jaaromzet van 2.5 miljoen euro is het in Haarlem gevestigde SDIM een van de grotere, zelfstandige online marketing spelers in Nederland.

Kans met beide handen aangegrepen
Sinds de oprichting in 2006 groeit SDIM jaarlijks met 15 tot 30 procent. Inmiddels beheert het bedrijf een mediabudget van 130 miljoen euro voor klanten als Mollie, NRC, Linda, Wereld Natuur Fonds en het Haarlemse Jopenbier. Pieter Borst: “Toen de mogelijkheid ontstond om het bedrijf over te nemen, zagen Tijmen en ik een kans die we met beide handen moesten aangrijpen. Wij waarderen het enorm dat Jan ervoor heeft gekozen om het bedrijf niet in de verkoop te zetten, maar ons deze kans te gunnen. Klanttevredenheid en werknemerstevredenheid zijn twee centrale begrippen in de strategie van SDIM en deze Management Buy Out is daar misschien wel het beste voorbeeld van. Het is dan ook niet meer dan vanzelfsprekend dat we deze strategie voort blijven zetten en zo de kwaliteit en continuïteit van het bedrijf voor onze 35 collega’s en klanten waarborgen.”

Bewust gekozen voor een Management Buy Out
De verkoop aan het huidige management is een bewuste keuze. Oprichter Jan Dirkzwager:
“Het team, waaronder Tijmen en Pieter, hebben een belangrijke rol gespeeld in het succes van SDIM. Ik gun het hen, alle andere medewerkers en onze klanten dat ze zelfstandig en vanuit dezelfde normen en waarden kunnen blijven opereren. Dat is helaas Iets wat vaak moeilijk te borgen is als je opgaat in een grotere groep. Opdrachtgevers, medewerker-tevredenheid en bedrijfscontinuïteit staan voorop. Ik heb ervan genoten dit bedrijf op te bouwen en ben trots dat Pieter en Tijmen het nu gaan voortzetten en naar eigen inzicht laten doorgroeien. Terwijl ik ondertussen kan blijven meewerken én heel relaxed meer tijd aan mijn gezin kan besteden.”

 

 

 

 

 

 

 

Over SDIM
Full-service online marketing agency SDIM maakt succesvolle organisaties nog succesvoller online. Van e-commerce tot business-2-business, non-profit en (semi-)overheid. SDIM realiseert concrete doelen over het gehele aankoopbeslissingsproces. Van awareness tot herhaalaankopen, volledig inzichtelijk gemaakt. Opdrachtgevers van SDIM lopen uiteen van MKB tot internationale -franchise- organisaties, zoals Shuz, Mollie, NRC, SBS Kijk, Linda, WNF, Save The Children en Jopenbier.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.