SDIM steunt Serious Request: doe mee!

HomeBerichtenSDIM steunt Serious Request: doe mee!
Geplaatst 17 december 2014 - Geschreven door: Pieter Borst

Nog één dag en dan is het zover. Dan begint 3FM Serious Request. Dit jaar gehost door onze eigen stad Haarlem. Naast een gezellige chaos wordt er veel verwacht van het Haarlemse bedrijfsleven voor wat betreft hun inzet voor dit geweldige evenement.Wij steunen 3FM Serious Request

Voor ondernemers is het steunen van goede doelen een must, zowel moreel gezien als vanuit PR oogpunt. En terecht, want juist vanuit het bedrijfsleven kan met kapitaalkracht en capaciteit veel worden bereikt. SDIM probeert hier vanzelfsprekend ook haar steentje aan bij te dragen. Dat doen we onder anderen door ons ‘kerstbudget’ te spenderen aan acties die gerelateerd zijn aan Serious Request. Denk daarbij aan relatiegeschenken voor onze klanten. 100 Gitaarlem cd’s zijn besteld. 95% van de €10 verkoopprijs gaat naar Serious Request, dus bestel hem ook) en een enorme bak aan Serious Request merchandising (het hele team draagt een foute kerstmuts). Ook scheppen een aantal collega’s Serious Soep in de Kokstraat voor het goede doel proberen we natuurlijk de veilingprijs van de Gitaar van Gitaarlem zoveel mogelijk op te drijven. Met een openingsbod van €5.000 is dat aardig gelukt.

Tot slot zal het jaarlijkse personeelsuitje op 23 december dit jaar ook volledig draaien om Serious Request. Met het hele bedrijf worden voorafgaand aan en op de dag zelf zoveel mogelijk acties verzonnen om geld op te halen. Naast zelf verzonnen acties zal er ook zeker worden meegedaan aan bestaande acties. Doel is uiteindelijk om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen. Dit bedrag zal vanuit SDIM worden verdubbeld en dat motiveert natuurlijk extra om zoveel mogelijk in te zamelen.

We hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in, dus kom maar op 3FM!

IMG_3820

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.