Splinternieuwe kantoorruimte op een toplocatie aan de Dreef in Haarlem!

Kantoorruimte Haarlem te huur

Ben je op zoek naar een modern kantoor of leuke werkplek op een toplocatie in Haarlem? SDIM heeft dan mogelijk de oplossing. In ons nieuwe kantoor aan de Dreef 40 zijn per 1 september 2024 werkplekken en/of kantoorruimtes te huur (tot 200m2).

HomeKantoorruimte Haarlem te huur

Optimale Bereikbaarheid Met directe toegang tot uitvalswegen naar Amsterdam is de locatie strategisch gepositioneerd, via de Schipholweg ben je binnen no-time op de a9 en andersom. Het centrum van Haarlem is op loopafstand en het kantoor ligt bovendien gelegen aan de prachtige Haarlemmerhout.

Parkeervoorzieningen Geen parkeerzorgen dankzij de beschikbare parkeergarage, waar individuele parkeerplekken te huur zijn. Dat maakt het pand behalve bereikbaar ook goed toegankelijk voor medewerkers en klanten.

Ruimtelijke Flexibiliteit Met een totale beschikbare ruimte van 200m2 kunnen kantoorruimte naar wens worden ingericht. Of het nu gaat om een volledige kantoorunit, gedeelde werkplekken of individuele bureaus, alle vormen zijn bespreekbaar.

Modernisering van Faciliteiten Momenteel ondergaat het pand een flinke modernisering op het gebied van uitstraling, voorzieningen en techniek. Er wordt geïnvesteerd in duurzaamheid en een eigentijdse werkomgeving voor optimaal comfort en functionaliteit.

Inrichting in overleg De verhuurbare ruimte is nu nog naar eigen inzicht aan te passen. Bij interesse kun je tot uiterlijk februari 2024 meedenken over de inrichting en het gewenste inbouwpakket. Hoe eerder we hier over om tafel kunnen, hoe beter het kantoor of de werkplek straks aansluit op je professionele behoeften.

Tarieven en looptijden in overleg Voor losse werkplekken gelden vanzelfsprekend andere tarieven dan voor volledige kantoorunits. Uitgangspunt is altijd dat er veel flexibiliteit is en dat langdurige contracten geen must zijn.

Bij interesse graag mailen naar p.borst@sdim.nl of bellen met ons algemene nummer 023 711 4401