Van stagiair tot aandeelhouder, bij SDIM kan het

SDIM partner programma

Partner worden in een bedrijf. Je ziet het wel vaker voorbijkomen, vaak bij advocatenkantoren. Maar gelukkig is dat niet exclusief voorbehouden aan die beroepsgroep. Bij SDIM hebben we al ruim 6 jaar een partner-programma waarbij collega’s de kans krijgen om zich voor een klein percentage in te kopen. Hoe leuk is dat!

Waarom SDIM

  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Data-driven & resultaatgericht
  • Heldere taal, no nonsense
  • Loyale partner voor de lange termijn
  • Transparante pricing
  • Hoog kennisniveau
HomeTeam SDIMOver SDIMOver SDIM

Het begon in 2016 toen vier SDIM-ers zich voor het eerst inkochten en zich vanaf dat moment partner mochten noemen. Sindsdien zijn er bijna jaarlijks nieuwe partners bij gekomen en groeit de groep nog steeds. Op dit moment (2022) staat de teller op 10. En dat is goed nieuws, want het zegt iets over loyaliteit en hart voor de zaak. Partner word je immers niet zomaar en bovenal doe je het voor de lange termijn.

Waarom partners?

Voor SDIM is continuïteit het allerbelangrijkst. In allerlei opzichten. Of dat nou is in het opbouwen en onderhouden van lange klantrelaties, samenwerkingen met leveranciers of het bieden van een uitdagende carrière voor het team. Lange termijn is alles. De inzet en loyaliteit die er vanuit het team wordt geboden, kun je op allerlei manieren belonen maar partner worden is toch wel een van de mooiste. Bovendien stimuleert het ook om nog meer mee te denken op organisatieniveau.