Berichten

Geschreven door:

Uniek in Nederland. SDIM Google PREMIER partner op alle bedrijfsspecialisaties

Met trots kunnen wij mededelen dat SDIM nu ook Google Premier partner is op het gebied van videoadvertenties. Door de toekenning van deze Google-bedrijfsspecialisatie beschikt SDIM als een van de weinige bedrijven in Nederland over alle vijf bedrijfsspecialisaties. Een bevestiging van Google dat SDIM expertise en duurzame prestaties bij de klant heeft laten zien op… Lees meer »

Geschreven door:

De populairste bezoektijden van uw bedrijf zichtbaar in Google :: Update!

Bent u eigenaar van een fysiek bedrijf zoals een supermarkt, sportschool of restaurant? Dan gaat Google u inzicht geven in het totaal aantal fysieke bezoeken aan uw bedrijf verdeeld over een werkdag. Hoe Google dat doet? Door de populairste (bezoek)tijden van uw bedrijf direct te tonen in de Google zoekresultaten. Deze nieuwe functie genaamd populaire tijden… Lees meer »

Geschreven door:

Google Data Studio

Google Data Studio is een rapportage en data visualisatie tool van Google die het mogelijk maakt om op eenvoudige wijze een aangepast rapport aan te maken. Deze tool is onderdeel van de Google Analytics 360 Suite, de marketing oplossing van Google die enkele maanden geleden is aangekondigd. Enkele bekende tools in de markt op het gebied… Lees meer »

Geschreven door:

Toegankelijkheid website verbeteren voor blinden en slechtzienden

S&D Interactive Media haakt graag in op een nieuwsbericht van de NOS over de ontoegankelijkheid van website voor blinden en slechtzienden. Circa 350.000 mensen in Nederland hebben namelijk een visuele beperking en kunnen online niet goed gebruik maken van het internet. De meeste websites zijn treurig genoeg niet toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor blinden en slechtzienden. Vanzelfsprekend… Lees meer »

Geschreven door:

Mobile First Indexing: mobiele site voortaan eerst geïndexeerd

Google Mobile First Indexing gaat precies doen wat het zegt: voortaan mobiele websites eerst indexeren. Waarom? De redenatie van de zoekgigant is eenvoudig. De meeste mensen gebruiken Google tegenwoordig op een mobiel apparaat. Mobiel is dus belangrijker en daarom moet het de voornaamste bron zijn voor indexatie. Indexatie is het uitlezen van een website op… Lees meer »

Geschreven door:

Dynamische Remarketing advertenties voor elk bedrijfstype; feed niet meer handmatig bijwerken

In juni 2013 heeft Google dynamische remarketing geïntroduceerd. Met behulp van dynamische remarketing kun je advertenties weergeven aan mensen die de website eerder bezocht hebben. Door middel van een koppeling met het Merchant Center, kon u in deze banners exact de producten laten zien die zij bekeken hebben op de website. Maar niet elke adverteerder… Lees meer »

Geschreven door:

Facebook leads genereren met Facebook Lead Ads

Facebook is de afgelopen jaren hard aan de weg aan het timmeren met haar advertising mogelijkheden. Onlangs werd de zogenaamde Facebook Marketplace al aangekondigd (binnenkort ook in Nederland beschikbaar) en ook het campagnetype “Facebook leads genereren” is eerder dit jaar geïntroduceerd. Inmiddels heeft SDIM haar eerste learnings op het gebied van Facebook leads genereren opgebouwd. In… Lees meer »

Geschreven door:

Demografische targeting in AdWords Search – DFSA

Google heeft een interessante nieuwe functie toegevoegd aan de AdWords Search interface. Het gaat hier over demografische targeting voor AdWords Search ads of afgekort DFSA (Demographics for Search Ads). In deze blog wordt uitgelegd wat demografische targeting voor Search ads inhoudt, wat de mogelijkheden zijn en hoe deze nieuwe functie optimaal wordt gebruikt? Wat is… Lees meer »

Geschreven door:

Accelerated Mobile Pages (AMP): wij zijn enthousiast

Het Accelerated Mobile Pages project (AMP) kan ervoor zorgen dat uw gebruikers niet meer hoeven te wachten op trage mobiele content! Klinkt goed toch? Wij vinden van wel. Daarom leggen we in deze blog uit wat het is, wat de mogelijkheden zijn en waarom u het liever vandaag dan morgen implementeert op uw website! Wat… Lees meer »