De allerlaatste ontwikkelingen, helder uitgelegd

SDIM Online Marketing Blog

HomeBerichten
Verfijn resultaten
12 september 2023

Display & Video update september 2023

Elke maand behandelt SDIM de recentste trends en wijzigingen in display- en videomarketing om jou up-to-date te houden. In deze editie bespreken onder andere automatische video verbeteringen in Google Ads, Pinterest Video Shopping Ads en het herstel van DOOH in de VS . Lees snel verder!

28 augustus 2023

Zakelijke podcasts: hoe pak je het aan?

Podcasts schieten als paddenstoelen uit de grond. Je kunt het zo gek niet bedenken of er wordt wel een podcast over gemaakt. Dat podcasts nog steeds populair zijn, kun je wel zien aan de luistercijfers. Volgens de Markteffect Podcast Monitor luistert 49% van de Nederlanders weleens naar een podcast. Dat zijn zo’n 6,9 miljoen mensen. Een belangrijk medium dus! Moet je als bedrijf daarin meegaan? Of is het niet zo erg als je de boot mist? Wij vertellen je alles over het hebben van een zakelijke podcast en delen tips en tricks voor een succesvolle start. 

24 augustus 2023

Afgestudeerden aan het woord

Overweeg je om te solliciteren naar een afstudeerstage en wil je weten hoe het is om bij SDIM af te studeren. Lees dan de ervaringen van collega’s die inmiddels vast bij SDIM werken.

24 augustus 2023

Google Merchant Center wordt Merchant Center Next: Wat Betekent dit voor jouw Webshop?

Google heeft tijdens Google Marketing Live aangekondigd dat Google Merchant Center in de nabije toekomst plaats zal gaan maken voor Merchant Center Next. Er zullen meer veranderingen plaatsvinden dan alleen in de look & feel van het platform. Binnenkort kunnen webshop eigenaren bijvoorbeeld productinformatie laten aflezen door Google, direct van de website! In dit blog lees je alles over Google Merchant Center Next en wat dit betekent voor jouw webshop.

17 augustus 2023

Van Targeting Expansion naar DV360’s Optimized Targeting

Google’s besluit om de Targeting Expansion te vervangen door “Optimized Targeting” vanaf 1 mei 2023, heeft de manier waarop we adverteren veranderd. Lopende campagnes met Targeting Expansion blijven tot 1 augustus 2023 actief, terwijl historische rapportages behouden blijven. Maar wat is DV360’s Optimized Targeting precies en hoe kan het jou helpen je doelgroepen effectiever te bereiken? Dat leg ik je hier uit.