De allerlaatste ontwikkelingen, helder uitgelegd

SDIM Online Marketing Blog

HomeBerichten
Verfijn resultaten
13 oktober 2021

E-commerce update oktober 2021

De e-commerce wereld groeit hard en is continu in verandering. SDIM zet maandelijks de belangrijkste ontwikkelingen op een rijtje. In deze update leest u onder meer over de populariteit van mobiel winkelen, de livegang van Sponsored Products op de website van Albert Heijn, de toename van derde partijen op bol.com en de populariteit van marktplaatsen in Duitsland.

21 september 2021

[VIDEO] Hoe optimaliseert u content voor SEO?

Als u een webpagina gaat schrijven of optimaliseren, maakt u gebruik van verschillende content elementen. Hoe beter deze elementen op SEO gebied zijn ingericht, hoe meer bezoekers vanuit de zoekmachine. Maar wat zijn nou deze content elementen en hoe kan u ze het beste inrichten voor SEO?

15 september 2021

E-commerce update september 2021

De e-commerce wereld groeit hard en is continu in verandering. SDIM zet maandelijks de belangrijkste ontwikkelingen op een rijtje. In deze update leest u meer over de bereidheid van Nederlanders tot het betalen van verzendkosten, Nederland groeit wereldwijd het hardst in E-commerce en Amazon die belooft te stoppen met het vernietigen van retourzendingen.

1 september 2021

Social update – september 2021

Bijna dagelijks worden de verschillende sociale media platformen verder vernieuwd. Om als online marketeer voorop te blijven lopen, delen wij maandelijks een greep uit de belangrijkste updates. In dit artikel zetten we de belangrijkste nieuwtjes van september 2021 op een rij.

30 augustus 2021

De impact van AI op digitale marketing

Het gebruik van kunstmatige intelligentie in digitale marketing is de afgelopen tien jaar exponentieel gegroeid. AI kan op verschillende platforms worden gebruikt om de betrokkenheid en conversie te verhogen. Eerder kon u lezen over de opkomst en potentie van GPT-3 In dit blog gaan we na hoe AI SEO, SEA, e-mailmarketing en content marketing beïnvloedt.

25 augustus 2021

E-commerce update – augustus 2021

De e-commerce wereld groeit hard en is continu in verandering. SDIM zet maandelijks de belangrijkste ontwikkelingen op een rijtje. In deze update leest u meer over de verlaagde commissies van Bol.com, de expansie van Amazon in Nederland en de overname van kleertjes.com door Wehkamp

17 augustus 2021

[VIDEO] Wat zijn de voordelen van een CSS?

40% van de Nederlandse webshops bespaart op Shopping Ads door middel van een CSS partner. Hoe maakt u hier gebruik van? Lees in dit artikel hoe de CSS korting werkt, welke verschillen er zijn tussen CSS partners en wat de voordelen zijn.

16 augustus 2021

SEO update – augustus 2021

Maandelijks brengt SDIM u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. In deze SEO update praten wij u onder andere bij over mobile-first indexing, een kijkje in de keuken van Google en de MUM roadmap.