De allerlaatste ontwikkelingen, helder uitgelegd

SDIM Online Marketing Blog

8 april 2021
Uitgelicht

SEO Update – Maart 2021

Inhoud: Core Web Vitals: updates Page Speed Insights scores hoger Mobile Indexing belangrijker dan Core Web Vitals? Updates in Google Mijn Bedrijf Aantal zero-click zoekopdrachten

HomeBerichten
Verfijn resultaten
13 april 2021

[VIDEO] Wat is de invloed van de Core Web Vitals op SEO?

Vanaf mei 2021 zijn Core web vitals officiële ranking factoren voor Google. Gebruiksvriendelijkheid wordt voor elke website een must. Toch zien we dat er bij veel websites nog veel te halen valt op dit gebied. Voor we dieper ingaan op de gevolgen van de Core Web Vitals voor organische posities is het eerst belangrijk om te weten wat de Core Web Vitals precies inhouden.

E-commerce update – Maart 2021

Het e-commerce landschap is nog nooit zo hard gegroeid als het afgelopen jaar. Covid-19 is daar een logische verklaring voor, maar de verwachting is dat de groei zal doorzetten. In onze maandelijkse e-commerce update houden we jullie op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Deze maand o.a. de groei van online marktplaatsen en online winkelen, goedkoper verzenden via Bol.com, de opmars van Amazon in Nederland en de populariteit van productabonnementen.

1 april 2021

Social Update – Maart 2021

Blijf up to date over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media. In deze social update ontdekt u meer over de nieuwe audio-only rooms en green-screen tool van Facebook, e-commerce features en emoji reacties van Twitter, huidskleur zoekfunctie van Pinterest en nieuwe overnames van Snapchat.

31 maart 2021

Samenwerking Indeed en Glassdoor

Plaats je je vacature op Indeed? Dan wordt deze sinds enkele weken automatisch doorgeplaatst naar Glassdoor. Daarnaast kunnen klanten nu profiteren van kortingen door de abonnementen op de bedrijfspagina te combineren.

16 maart 2021

[VIDEO] Hoe berekent u een kanaaldoelstelling?

Zijn uw online marketinginspanningen niet winstgevend? Het berekenen van een kanaaldoelstelling kan best ingewikkeld zijn. In deze blog met bijbehorende video legt SDIM uit hoe u een kanaaldoelstelling voor maximale groei en rendement berekent.

2 maart 2021

E-commerce Update – Februari 2021

Het e-commerce landschap is nog nooit zo hard gegroeid als het afgelopen jaar. Covid-19 is daar een logische verklaring voor, maar de verwachting is dat door corona de groei in een sneltreinvaart is gekomen. In onze maandelijkse e-commerce update houden we jullie op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Deze maand o.a. de harde groei van Amazon.nl, hoe u daarvan kunt profiteren en het Marketplaces playbook van de VIA.