Berichten

Geschreven door:

Voice search in 2019: hoe ver zijn we?

Voice search, al jaren leest u op de grote marketing-blogs dat het dé trend van dat jaar is, maar het leek nooit echt van de grond te komen. Maar hoe ver zijn we nu eigenlijk? Wat zijn de ontwikkelingen? Moet u zich al zorgen maken of uw website wel vindbaar is via personal assistants zoals… Lees meer »

Geschreven door:

Google Hotels: Wat is het en wat kun je ermee?

Google mogen we naast zoekmachine nu ook Boek-machine noemen. De zoekgigant heeft recent een eigen hotel boekingsplatform gelanceerd: Google Hotel Search. Wanneer je nu zoekt naar hotels zul je regelmatig onderstaande interface tegenkomen. Wanneer je doorklikt zul je op deze pagina terechtkomen. Op het Google Hotel platform kun je Hotel en andere accommodaties met elkaar vergelijken op… Lees meer »

Geschreven door:

Shopping-campagne optimalisatie voor mobiel: de basisprincipes

Het is geen geheim meer dat mobiele apparaten een belangrijke plek in het dagelijks leven van de consument veroverd hebben. Mobiele apparatuur wordt tegenwoordig niet alleen meer gebruikt voor inspiratie en het zoeken van informatie, maar óók voor aankopen. Een goede mobiele shopping-campagne is dus een must voor adverteerders die betere resultaten willen bereiken en… Lees meer »

Geschreven door:

Social Update – April 2019

De mogelijkheden op het gebied van Social Media ontwikkelen razendsnel. Daarom zetten wij maandelijks een aantal belangrijke updates voor u op een rij. Facebook & Instagram Update Interactieve polls voor Instagram advertising Voorheen was het al mogelijk om interactieve polls in te zetten via organische Instagram stories. Hierbij kunnen gebruikers reageren op een vraag door een… Lees meer »

Geschreven door:

Google for Jobs komt naar Nederland!

Het is eindelijk zo ver, Google for Jobs komt naar Nederland. Als we Richard Collins van ClickIQ, spreker op het Emerce Recruitment event, moeten geloven is dat al voor de zomer. Het belooft de grote tegenhanger te worden van Indeed. Op dit moment is Google for Jobs al uitgerold in de USA, UK Japan, Canada,… Lees meer »

Geschreven door:

Adverteren op Pinterest beschikbaar in Nederland

Adverteren op Pinterest is bij uitstek de manier om awareness voor uw producten of merk te genereren bij uw doelgroep. Meer dan 250 miljoen mensen maken wereldwijd gebruik van het platform om inspiratie en ideeën op te doen voor de meest uiteenlopende onderwerpen; van woninginrichting en kleding tot recepten. Zij gebruiken dit platform om in… Lees meer »

Geschreven door:

Hoogtepunten Google webspam rapport 2018

Google bracht vorige week zijn jaarlijkse webspam rapport uit. In dit rapport deelt Google ontdekkingen van websites die met hun content proberen de rankings binnen Google te manipuleren. Google doet daarnaast ook een beroep op website beheerders, ontwikkelaars en gebruikers om hun bronnen te gebruiken om dergelijke webspam te melden. Waarom zou je hier rekening mee… Lees meer »

Geschreven door:

Shopping ads voor Google Afbeeldingen – Winkelen in een foto

Eén van de populairste plekken waar mensen inspiratie opdoen voor online shoppen ligt misschien minder voor de hand dan je zou denken. Google ziet dat 50 procent van alle online shoppers afbeeldingen gebruiken om inspiratie op te doen voor hun koopwensen, en een steeds groter wordende groep doet dat met Google Afbeeldingen. Dagelijks gebruiken miljoenen consumenten… Lees meer »

Geschreven door:

Social Update Advertising – Maart 2019

De mogelijkheden op het gebied van Social Media advertising ontwikkelen razendsnel. Daarom zetten wij maandelijks een aantal belangrijke updates voor u op een rij. Facebook en Instagram Update Dynamisch Advertentiemateriaal Facebook Binnen Facebook bestaat een functie waarmee adverteerders sneller de perfecte advertentie voor hun doelgroep kunnen creëren, namelijk dynamische advertentiemateriaal. Veel adverteerders worstelen met vragen… Lees meer »

Geschreven door:

Video Marketing Update Maart 2019

Wil jij de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van video marketing weten? SDIM zet het voor je op een rijtje! Update Video Marketing Maart 2019: YouTube Kids Maximize conversions beschikbaar bij TrueView for Action TrueView for Reach 15 sec non skippable available LinkedIn live video YouTube Kids Google heeft YouTube Kids geïntroduceerd in… Lees meer »