Berichten

Geschreven door:

Facebook leads genereren met Facebook Lead Ads

Facebook is de afgelopen jaren hard aan de weg aan het timmeren met haar advertising mogelijkheden. Onlangs werd de zogenaamde Facebook Marketplace al aangekondigd (binnenkort ook in Nederland beschikbaar) en ook het campagnetype “Facebook leads genereren” is eerder dit jaar geïntroduceerd. Inmiddels heeft SDIM haar eerste learnings op het gebied van Facebook leads genereren opgebouwd. In… Lees meer »

Geschreven door:

Demografische targeting in AdWords Search – DFSA

Google heeft een interessante nieuwe functie toegevoegd aan de AdWords Search interface. Het gaat hier over demografische targeting voor AdWords Search ads of afgekort DFSA (Demographics for Search Ads). In deze blog wordt uitgelegd wat demografische targeting voor Search ads inhoudt, wat de mogelijkheden zijn en hoe deze nieuwe functie optimaal wordt gebruikt? Wat is… Lees meer »

Geschreven door:

Accelerated Mobile Pages (AMP): wij zijn enthousiast

Het Accelerated Mobile Pages project (AMP) kan ervoor zorgen dat uw gebruikers niet meer hoeven te wachten op trage mobiele content! Klinkt goed toch? Wij vinden van wel. Daarom leggen we in deze blog uit wat het is, wat de mogelijkheden zijn en waarom u het liever vandaag dan morgen implementeert op uw website! Wat… Lees meer »

Geschreven door:

Twee grote veranderingen in het weergeven van recensies voor uw bedrijf

Google heeft twee belangrijke veranderingen doorgevoerd voor het weergeven van recensies voor uw bedrijf. Ten eerste heeft Google per 1 september haar eisen voor verkopersbeoordelingen in AdWords aangepast. Waar een bedrijf voorheen minimaal 30 unieke recensies nodig had om de beoordelingen in hun advertentie te tonen heeft Google dat nu aangepast naar 150 unieke recensies…. Lees meer »

Geschreven door:

Facebook Marketplace: Marktplaats met de voordelen van Social Media

Facebook lanceerde op 3 oktober 2016 een nieuwe functie, genaamd Facebook Marketplace. Facebook is al jaren lang ’s werelds grootste sociale netwerk en dus bij uitstek een plek voor gebruikers om met elkaar in contact te komen. Het kopen en verkopen van producten op Facebook is daar een steeds belangrijkere rol bij gaan spelen. Facebook probeert… Lees meer »

Geschreven door:

Google introduceert Cross-Device Remarketing

Google heeft op 25 september een aantal nieuwe mogelijkheden aangekondigd. Onder het mom van ‘close the loop’ probeert Google het gat tussen TV campagnes en merkbekendheid, online adverteren en offline verkoop te dichten. In dit blog focussen we ons op de derde ontwikkeling: cross-device remarketing. Deze functionaliteit komt beschikbaar in het Google Display Netwerk en… Lees meer »

Geschreven door:

Google Penguin 4.0 update bevestigd

Na de vele fluctuaties in de zoekresultaten van de afgelopen dagen heeft Google vandaag officieel bevestigd dat de uitrol van Google Penguin 4.0 is begonnen. Na een periode van ontwikkelen en testen is de laatste versie van de Penguin update wereldwijd aan het uitrollen. Het is al bijna twee jaar geleden dat de vorige Penguin… Lees meer »

Geschreven door:

AdWords bodaanpassing per apparaat nu afzonderlijk mogelijk

Google kondigde het een aantal maanden geleden al aan en sinds kort is het daadwerkelijk mogelijk om een bodaanpassing te doen op alle apparaat types afzonderlijk, dus ook tablets. Een zeer goede ontwikkeling in onze ogen! Wat is een Bodaanpassing op Apparaat Google onderscheid verschillende apparaattypes. Te weten: Computers, mobiele apparaten en tablets. Het is… Lees meer »

Geschreven door:

Google Analytics property verhuizen naar een ander account

Eindelijk! Het is nu mogelijk om een property binnen een Google Analytics account te verhuizen naar een ander account! Deze feature staat al jarenlang bovenaan onze wenslijst wat verbeteringen betreft binnen Google Analytics. Nu is het dan eindelijk mogelijk om met (bijna) één druk op de knop een property te verhuizen naar een ander account....Lees meer »