De allerlaatste ontwikkelingen, helder uitgelegd

SDIM Online Marketing Blog

HomeBerichten
Verfijn resultaten
29 december 2020

Social Update – December 2020

Ook in deze vreemde tijd verandert er nog dagelijks veel op de verschillende sociale media kanalen. Om als online marketeers voorop te blijven lopen, delen wij maandelijks een greep uit de belangrijkste updates. In dit artikel zetten we de opvallende nieuwtjes van december 2020 op een rij.

10 december 2020

De effecten van de Google core update December 2020

Afgelopen weekend kondigde Google een nieuwe core update aan. De december Core Update 2020. Deze kwam voor alle SEO-specialisten nogal als een verrassing aangezien Google eerder heeft aangekondigd om grote updates voor de feestdagen zoveel mogelijk te beperken. Toch hebben ze op 3 december een grote update uitgerold. Het is erg belangrijk om Google updates serieus te nemen, maar wat is er nu veranderd en hoe weet u of uw website is gedaald in de zoekresultaten?

30 november 2020

Social Update – november 2020

Het is alweer de tijd van de feestdagen en dat betekent elk jaar weer veel nieuwtjes bij de Social Media kanalen. In deze update geven we je de belangrijkste updates van de maand november. Hierin bespreken we onder andere het nieuwe Twitter Fleets, Instagram Gidsen en ouderlijk toezicht op TikTok.

19 november 2020

Google gaat Digital Services Tax heffen

Google gaat voor adverteerders in bepaalde landen extra belasting heffen. In deze blog vertel ik u in welke landen deze belasting geheven gaat worden, hoe Google deze belasting berekend en waarom u iets met deze informatie moet.