De allerlaatste ontwikkelingen, helder uitgelegd

SDIM Online Marketing Blog

HomeBerichten
Verfijn resultaten
22 oktober 2020

Hoe organiseert u een digitale brainstorm?

Jaarlijks organiseert SDIM een bedrijfsbrede brainstorm. Het is een dag waarop de computers uit blijven, de telefoon wordt doorgeschakeld en we elkaar ontmoeten op een inspirerende plek. Binnen de huidige maatregelen was het helaas noodzakelijk om de plannen last minute te wijzigen. De fysieke bijeenkomst werd een digitale. Weliswaar met evenveel waarde, sfeer en goede ideeën als andere jaren. Benieuwd hoe deze digitale brainstorm tot stand is gekomen? We delen het graag.

6 oktober 2020

5 zaken die vaak fout gaan in Google Analytics

Tegenwoordig gebruikt bijna iedere website Google Analytics. Google Analytics is dé tool om (online) marketing inspanningen beter te begrijpen, beoordelen en te optimaliseren. Om het maximale eruit te kunnen halen, is het cruciaal om de juiste en vooral correcte data voorhanden te hebben. Echter ziet SDIM nog regelmatig 5 simpele zaken fout gaan in Google Analytics, die eenvoudig op te lossen zijn.

30 september 2020

Social Update – September 2020

Ook in deze vreemde tijd verandert er nog dagelijks veel op de verschillende sociale media kanalen. Om als online marketeer voorop te blijven lopen, delen wij maandelijks een greep uit de belangrijkste updates. In dit artikel zetten we de belangrijkste nieuwtjes van september 2020 op een rij.

30 september 2020

Gaat u over op een nieuwe website? Denk aan SEO!

Er zijn verschillende redenen om een nieuwe website te lanceren. Bijvoorbeeld dat de naam van uw bedrijf en de domeinnaam verandert. In dit geval zult u een oud domein moeten overzetten naar een nieuw domein. Het verplaatsen van een oud naar een nieuw domein noemen we een migratie. Een migratie is vaak geen makkelijke klus en vereist veel tijd en aandacht. U wilt immers na een migratie niet al uw posities in de zoekmachines verliezen.

17 september 2020

Intelligent Tracking Prevention (ITP)

Mogelijk bent u de afgelopen tijd ook berichten tegengekomen over Intelligent Tracking Prevention en een update over de Facebook pixel. U bent dan niet de enige. Ook wij worden bestookt met vragen over de laatste wijzigingen op gebied van Tracking Prevention. Maar wat betekent dit precies voor u? En wat moet u nu gaan doen?

31 augustus 2020

Social Update – Augustus 2020

De experts van SDIM zorgen dat u altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied.  Daarom voor u, elke maand, een uitgebreide update van de belangrijkste ontwikkelingen op social media vlak. Doe uw voordeel ermee of neem contact op als u meer wilt weten!