De allerlaatste ontwikkelingen, helder uitgelegd

SDIM Online Marketing Blog

HomeBerichten
Verfijn resultaten

Social update – augustus 2021

Blijf up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media. In deze social update ontdekt u meer over de nieuwe Instagram vertaal functie voor stories, de lancering van de YouTube Shorts Beta en de uitgebreide inzichten die u nu als online marketeer kunt krijgen binnen Instagram Insights.

12 juli 2021

SEO update – juli 2021

Maandelijks brengt SDIM u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. In deze SEO update praten wij u onder andere bij over de Juli 2021 Core update, Page experience update en impact van HTTP status codes en netwerk/DNS errors.

Social update – juli 2021

Bent u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media?  In deze social update ontdekt u meer over de introductie van Facebook Bulletin, de wereldwijde lancering van Instagram Reels advertenties, nieuwe automatische optimalisatie functionaliteiten van Facebook en nog veel meer!

E-commerce update – juli 2021

De e-commerce wereld groeit hard en is continu in verandering. SDIM zet maandelijks de belangrijkste ontwikkelingen op een rijtje. In deze update leest u meer over de potentie van online marktplaatsen, een nieuwe aanwas aan online shoppers tijdens de lockdown, Amazon Prime Day, de groeiende populariteit van Pinterest in e-commerce en WhatsApp Shops.

17 juni 2021

Social update – juni 2021

Blijf up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media. In deze social update leest u meer over zoekopdrachten via Pinterest, het advertentiebeoordeling systeem van Facebook, het verbergen van likes op Instagram en nieuwe engagement statistieken voor Reels en Instagram Live.