Een online marketing samenwerking op maat

Online Marketing Partner

Met meer dan 15 jaar online marketing ervaring voor uiteenlopende organisaties heeft SDIM een lange staat van dienst. Uitgangspunt in deze samenwerkingen is altijd om een lange termijn strategisch partnership aan te gaan. Het niveau van samenwerking waarbij er vanuit een gemeenschappelijk bepaalde doelstelling op een zo breed mogelijk niveau kan worden samengewerkt.

Waarom SDIM

 • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
 • Data-driven & resultaatgericht
 • Heldere taal, no nonsense
 • Loyale partner voor de lange termijn
 • Transparante pricing
 • Hoog kennisniveau
HomeDienstenMeer online marketingOnline Marketing Partner

Strategisch partnership

De keuzes welke op strategisch niveau worden gemaakt zijn bepalend voor de online marketing aanpak in de breedste zin. Door in deze fase met elkaar om de tafel te zitten kunnen onderbouwde keuzes worden gemaakt als het gaat om bijvoorbeeld; doelgroep, boodschap, customer journey, kanaalkeuze, (digitale) mediamix en budget. Dit zorgt voor samenwerkingen met een gedeelde verantwoordelijkheid waardoor successen vanuit een gezamenlijke aanpak worden behaald. 

Om zo’n strategisch partnership aan te gaan, is een strategische sessie standaard het startpunt. In die sessie leren we de organisatie van a tot z kennen en worden een aantal zaken vastgelegd die centraal staan in de samenwerking. Wat is het grotere doel, welke verwachtingen zijn er en welke concrete doelstellingen gaan we kwantificeren. Vanuit deze doelstellingen volgt de roadmap voor de samenwerking.

In de uitrol wordt jij als klant vervolgens ingedeeld bij meerdere specialisten in een samenwerking met meerdere disciplines. SDIM kiest er bewust voor om de specialisten zo direct mogelijk te laten communiceren, zodat een duidelijke, directe en snelle communicatie van activiteiten en resultaten wordt gegarandeerd. Je wordt als klant zo echt meegenomen in de werkzaamheden en er wordt samengewerkt aan een resultaat, waarbij ook het werken op locatie tot de mogelijkheden behoort.

Concrete doelstellingen, duidelijke verwachtingen, heldere communicatie en het vieren van resultaat zorgen vervolgens voor een warme relatie, cruciaal voor een strategisch partnership.

Diensten SDIM

SDIM is een full service online marketingbureau, welke specialisten aanbiedt in verschillende disciplines. Er zijn verschillende disciplines te onderscheiden:

SDIM zorgt bij een samenwerking voor de ideale mix van specialisten en diensten. Dit is altijd variabel in te steken en hier is pro-activiteit en strategisch meedenken leidend in het spotten van kansen. SDIM kan operationeel veel werk uit handen nemen, maar kan ook alleen consultancy verlenen als er intern voldoende capaciteit is. Ook het geven van trainingen en workshops behoort tot de mogelijkheden.

Externe partijen en tooling

SDIM beschikt over een groot netwerk met aanvullende specialistische kennis is. Denk hierbij aan webdevelopers, designers, mediabureau’s en reclamebureau’s.

In de basis werkt SDIM tool onafhankelijk. We werken echter nauw samen met verschillende partners en tooling om onze dienstverlening van hoge kwaliteit te kunnen laten zijn. Onderstaand een aantal belangrijke tools en partners waar SDIM in de gehele dienstverlening mee werkt:

 • Productfeed tooling: Channable en Producthero
 • E-mail marketing: Klaviyo, Spotler en Mailchimp
 • Customer data platformen: Squeezely en Datatrics
 • Programmatic advertising: Doubleclick en Sage+Archer
 • Advertising: Google, Snapchat, Meta, Amazon, TechSoup, Marktplaats en Microsoft
 • SEO: SEMRush, Majestic en ContentKing

Bij SDIM willen we op elke vraag een antwoord hebben en door de verschillende samenwerkingen en het eigen netwerk kunnen we full-service online marketing aanbieden op maat.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de diensten van SDIM? Neem dan direct contact met ons op!


Vragen over Online Marketing Partner?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op